“Saha çalışmalarına yeniden ağırlık vereceğiz”

Siyaset 28.05.2020 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Saha çalışmalarına yeniden ağırlık vereceğiz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pandemi sürecinde en çok sahada vatandaşlarla bir arada olmayı özlediklerini dile getirerek, “Sağlık kurallarına uyarak saha çalışmalarımıza yeniden ağırlık vereceğiz” dedi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, video konferansla gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuştu. Pandemi sürecinde partinin kapanmadan faaliyetlerine devam ettiğini belirten Ellibeş, şunları söyledi; “Türkiye’de ilk salgın görüldüğü 11 Mart’tan bu yana partimizi hiç kapatmadan çalışmalarımıza devam ettik. En az bir arkadaşımız burada sağlık kurallarına uyarak, maske ve dezenfektan kullanarak görev yaptı. Bu süreçte Vefa Destek Gruplarımız ile belediyelerimiz gerçekten özveriyle çalıştı, çalışmalarına devam ediyor. Bizler de bu süreçte partimize yapılan müracaatlarda ihtiyaç sahiplerine yönlendirmede kendilerine yardımcı olduk. Parti olarak da yardım çalışmalarında bulunduk. Ramazan ayı boyunca bu tür çalışmalara ağırlık verdik”.   “YİNE ÖNCÜ OLACAĞIZ” Bu süreçte en çok yaptığımız şey, teşkilatımızla telefonla sürekli irtibat halinde olmaktı. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde 65 yaş üstü vatandaşlarımızı ve 20 yaş altı gençlerimizi arayarak durumlarını sorduk. Ramazan Bayramında, yüz yüze bayramlaşmaların yerini tutmasa da il ve ilçe yönetimleri başta olmak üzere kadın ve gençlik kollarımızla istişare kurullarımızı ve üyelerimizi aradık. Mesaj attık. Kısacası yaklaşık 3 aydır yeni bir hayata alışmaya çalıştık. Salgın nedeniyle çok dikkatli hareket ettik. Vatandaşlarımızı korumak adına yine aynı hassasiyeti göstererek artık daha fazla sahada olacağız. Daha önce de olduğu gibi vatandaşımız gelip bize derdini anlatsın diye beklemeden biz ayağına gideceğiz. Maske ve mesafe kuralına uyarak, yeni normal hayata uyumda örnek olup, sorunların taleplerin belirlenmesinde öncü olacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pandemi sürecinde en çok sahada vatandaşlarla bir arada olmayı özlediklerini dile getirerek, “Sağlık kurallarına uyarak saha çalışmalarımıza yeniden ağırlık vereceğiz” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, video konferansla gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuştu. Pandemi sürecinde partinin kapanmadan faaliyetlerine devam ettiğini belirten Ellibeş, şunları söyledi; “Türkiye’de ilk salgın görüldüğü 11 Mart’tan bu yana partimizi hiç kapatmadan çalışmalarımıza devam ettik. En az bir arkadaşımız burada sağlık kurallarına uyarak, maske ve dezenfektan kullanarak görev yaptı. Bu süreçte Vefa Destek Gruplarımız ile belediyelerimiz gerçekten özveriyle çalıştı, çalışmalarına devam ediyor. Bizler de bu süreçte partimize yapılan müracaatlarda ihtiyaç sahiplerine yönlendirmede kendilerine yardımcı olduk. Parti olarak da yardım çalışmalarında bulunduk. Ramazan ayı boyunca bu tür çalışmalara ağırlık verdik”.  

“YİNE ÖNCÜ OLACAĞIZ”

Bu süreçte en çok yaptığımız şey, teşkilatımızla telefonla sürekli irtibat halinde olmaktı. Sokağa çıkma kısıtlaması olduğu günlerde 65 yaş üstü vatandaşlarımızı ve 20 yaş altı gençlerimizi arayarak durumlarını sorduk. Ramazan Bayramında, yüz yüze bayramlaşmaların yerini tutmasa da il ve ilçe yönetimleri başta olmak üzere kadın ve gençlik kollarımızla istişare kurullarımızı ve üyelerimizi aradık. Mesaj attık. Kısacası yaklaşık 3 aydır yeni bir hayata alışmaya çalıştık. Salgın nedeniyle çok dikkatli hareket ettik. Vatandaşlarımızı korumak adına yine aynı hassasiyeti göstererek artık daha fazla sahada olacağız. Daha önce de olduğu gibi vatandaşımız gelip bize derdini anlatsın diye beklemeden biz ayağına gideceğiz. Maske ve mesafe kuralına uyarak, yeni normal hayata uyumda örnek olup, sorunların taleplerin belirlenmesinde öncü olacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.