19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şahbaz Sır’ın acı günü

Çayırova 04.10.2017 - 15:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şahbaz Sır’ın acı günü

Çayırova'nın köklü ailelerinden olan Sır ailesinin acı günü. Çayırova'nın köklü ailelerinden olan Sır ailesi büyük bir üzüntü yaşıyor. Uzun süredir Hollanda'da yaşayan ve rahatsız olan Şahbaz Sır’ın eşi Keklik Sır dün Hollanda'da vefat etti. Yarın saat 07.00’de Sabiha Gökçen havaalanına gelecek olan merhumun cenazesi öğlen namazına müteakiben Çayırova Mandıra Camisi'nde kılınacak. Cenaze namazından sonra Akseköy mezarlığında toprağa verilecek Keklik Sır aynı zamanda Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın yengesi. Keklik Sır’a Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Çayırova'nın köklü ailelerinden olan Sır ailesinin acı günü.

Çayırova'nın köklü ailelerinden olan Sır ailesi büyük bir üzüntü yaşıyor. Uzun süredir Hollanda'da yaşayan ve rahatsız olan Şahbaz Sır’ın eşi Keklik Sır dün Hollanda'da vefat etti. Yarın saat 07.00’de Sabiha Gökçen havaalanına gelecek olan merhumun cenazesi öğlen namazına müteakiben Çayırova Mandıra Camisi'nde kılınacak. Cenaze namazından sonra Akseköy mezarlığında toprağa verilecek Keklik Sır aynı zamanda Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ın yengesi. Keklik Sır’a Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.