Şahin, Dilovası’ndan başvurdu!

Dilovası 12.11.2018 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şahin, Dilovası’ndan başvurdu!

Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevinden istifa ederek Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için yola çıkan İbrahim Şahin geniş katılımla başvurusunu yaptı.

AK Parti'den Dilovası Belediye Başkan adayı adayı olan İbrahim Şahin önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek geniş katılımlı bir törenle başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Osman Akbulut'a sundu.  KENETLENEREK SEÇİMİ ALACAĞIZ AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen başvuru töreninde konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Dilovası'na hizmet etmek isteyen, gelişmesine katkı sunmak isteyen her partilimizin ve vatandaşımızın en doğal hakkı olan belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunan İbrahim Şahin'in tüm aday adayları gibi aday olması halinde ilçemizin gelişimine büyük destek sunacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Bizim için önemli olan bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden galip gelebilmektir. İnşallah ilerleyen süreçte Genel Merkezimizce adayımız belirlenecek ve hep birlikte seçilmiş olan arkadaşımızın etrafında kenetlenerek seçimi alacağız."dedi. MAKAM, MEVKİ İÇİN GÖREVE TALİP OLMADIM İlçe Başkanı Osman Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkan Aday adayı İbrahim Şahin ise konuşmasına önceki gün Hakkari Süngü Tepe üst bölgesinde meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden şehit askerlere rahmet ailelerine başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında "AK Parti'nin temellerinin atıldığı 2002 yılından bu yana ailece bu camianın içinde yer aldık. Yeni Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu mücadelenin bir parçası olarak hizmet etmek benim için bir onurdur. Önce Allah'ın inayeti sonra sizlerin teveccühüyle ilçeme hizmet etmek için aday adayı oldum. Teşkilatımızın öngörü ve sağduyusuna değer veren bir kardeşiniz olarak buradayım. Makam ve mevki hevesi ile bu göreve talip olmadım. Çünkü ben zaten devletin bir çok kademesinde yönetici olarak görev yaptım ve halen yapmaktayım. ÖZGÜR, MUTLU BİR DİLOVASI   Dışarıda çalışıp Dilovası'nda ikamet eden belki de tek bürokrat olarak bu kentin birçok sorun ve sıkıntısını yakından biliyorum. Bürokraside kazandığım bilgi, beceri ve tecrübelerime dayanarak ilçemizin sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğime inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerin bir hayal olmayan, özgür, mutlu ve modern yaşanılabilir bir Dilovası için hep birlikte başaracağımıza gönülden inanıyorum.  KAZANAN DİLOVASI OLACAKTIR Şayet genel merkezimiz şahsımı değilde bir başka arkadaşımıza bu görevi layık görürse de bu camianın bir ferdi olarak ben ve ailem aynı güç ve heyecanla elimizden gelen her türlü desteği aynı şekilde vereceğiz. İlçemize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza, halen görev yapmakta olan belediye başkanımıza ve AK yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu hizmet yarışına talip olmuş tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor. Bu görev kime verilirse verilsin kazanan Dilovası olacaktır."dedi.
Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevinden istifa ederek Dilovası Belediye Başkan aday adaylığı için yola çıkan İbrahim Şahin geniş katılımla başvurusunu yaptı.

AK Parti'den Dilovası Belediye Başkan adayı adayı olan İbrahim Şahin önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek geniş katılımlı bir törenle başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Osman Akbulut'a sundu. 

KENETLENEREK SEÇİMİ ALACAĞIZ

AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen başvuru töreninde konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Dilovası'na hizmet etmek isteyen, gelişmesine katkı sunmak isteyen her partilimizin ve vatandaşımızın en doğal hakkı olan belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunan İbrahim Şahin'in tüm aday adayları gibi aday olması halinde ilçemizin gelişimine büyük destek sunacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Bizim için önemli olan bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden galip gelebilmektir. İnşallah ilerleyen süreçte Genel Merkezimizce adayımız belirlenecek ve hep birlikte seçilmiş olan arkadaşımızın etrafında kenetlenerek seçimi alacağız."dedi.

MAKAM, MEVKİ İÇİN GÖREVE TALİP OLMADIM

İlçe Başkanı Osman Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkan Aday adayı İbrahim Şahin ise konuşmasına önceki gün Hakkari Süngü Tepe üst bölgesinde meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden şehit askerlere rahmet ailelerine başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında "AK Parti'nin temellerinin atıldığı 2002 yılından bu yana ailece bu camianın içinde yer aldık. Yeni Türkiye'nin mimarı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bu kutlu mücadelenin bir parçası olarak hizmet etmek benim için bir onurdur. Önce Allah'ın inayeti sonra sizlerin teveccühüyle ilçeme hizmet etmek için aday adayı oldum. Teşkilatımızın öngörü ve sağduyusuna değer veren bir kardeşiniz olarak buradayım. Makam ve mevki hevesi ile bu göreve talip olmadım. Çünkü ben zaten devletin bir çok kademesinde yönetici olarak görev yaptım ve halen yapmaktayım.

ÖZGÜR, MUTLU BİR DİLOVASI  

Dışarıda çalışıp Dilovası'nda ikamet eden belki de tek bürokrat olarak bu kentin birçok sorun ve sıkıntısını yakından biliyorum. Bürokraside kazandığım bilgi, beceri ve tecrübelerime dayanarak ilçemizin sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğime inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerin bir hayal olmayan, özgür, mutlu ve modern yaşanılabilir bir Dilovası için hep birlikte başaracağımıza gönülden inanıyorum. 

KAZANAN DİLOVASI OLACAKTIR

Şayet genel merkezimiz şahsımı değilde bir başka arkadaşımıza bu görevi layık görürse de bu camianın bir ferdi olarak ben ve ailem aynı güç ve heyecanla elimizden gelen her türlü desteği aynı şekilde vereceğiz. İlçemize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza, halen görev yapmakta olan belediye başkanımıza ve AK yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu hizmet yarışına talip olmuş tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor. Bu görev kime verilirse verilsin kazanan Dilovası olacaktır."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.