19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şahinkesen Komitede Yerini Aldı

Kocaeli 23.04.2019 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şahinkesen Komitede Yerini Aldı

Kocaeli Sanayi Odasın'ın gerçekleştirdiği müşterek komite toplantısına TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen katılım sağladı.

Kocaeli Sanayi Odası meslek komiteleri müşterek toplantısını gerçekleşti. Kefaluka Resort'da İki gün boyunca süren ve Meclis üyeleri , Meslek Komitesi üyelerinin yanı sıra toplantıya TOBB Kocaeli Kadın ve Genç Girişimciler Başkanları da katıldı.Müşterek komite toplantısının ilk günün de Eski Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti konuşmacı olarak yer alarak güncel ekonomik konular hakkıdna bilgi aktarımında bulundu. Toplantının ikinci gününde ise çalıştaylar düzenlendi. Çalıştaylar da beş farkı konu üzerinde durularak sonuca bağlandı.  Geçtiğimiz ay seçimleri gerçekleşen  TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu'nda bölgemizin iş insanı Tufan Şahinkesen Başkan olmasının ardından kurula farklı ve hareketli bir ivme kazandırmaya devam ederek Şahinkesen bu toplantılar da da yer alarak kurulu başarı ile temsil etti.
Kocaeli Sanayi Odasın'ın gerçekleştirdiği müşterek komite toplantısına TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tufan Şahinkesen katılım sağladı.

Kocaeli Sanayi Odası meslek komiteleri müşterek toplantısını gerçekleşti. Kefaluka Resort'da İki gün boyunca süren ve Meclis üyeleri , Meslek Komitesi üyelerinin yanı sıra toplantıya TOBB Kocaeli Kadın ve Genç Girişimciler Başkanları da katıldı.Müşterek komite toplantısının ilk günün de Eski Merkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti konuşmacı olarak yer alarak güncel ekonomik konular hakkıdna bilgi aktarımında bulundu.
Toplantının ikinci gününde ise çalıştaylar düzenlendi. Çalıştaylar da beş farkı konu üzerinde durularak sonuca bağlandı. 
Geçtiğimiz ay seçimleri gerçekleşen  TOBB Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu'nda bölgemizin iş insanı Tufan Şahinkesen Başkan olmasının ardından kurula farklı ve hareketli bir ivme kazandırmaya devam ederek Şahinkesen bu toplantılar da da yer alarak kurulu başarı ile temsil etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.