SAHUR SOHBETLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR!

Dilovası 12.06.2017 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SAHUR SOHBETLERİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞUYOR!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, sahur sohbetlerinde İlçe sakinleri ile buluşuyor. Her akşam Dilovası’nın ayrı Mahallesinde gerçekleştirilen teravih Programlarına katılan Başkan Toltar, teravih ile sahur arasını da sahur sohbetleriyle vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendiriyor. Ramazan ayı münasebetiyle, teravih namazını her akşam ilçedeki farklı bir camide kılan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerin talep ve beklentilerini dinliyor. Başkan Toltar, Teravih namazını Her Akşam Farklı bir Camiide Kılarak İlçe halkıyla sohbet ederek, çalışmalar hakkında çevre sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hizmet ve projelerini anlattığı sohbetinde vatandaşların soru ve taleplerini de alarak cevap veriyor. Gece geç saatlere kadar devam eden sohbet toplantılarında vatandaşlar, belediye başkanı ile bir ramazan akşamını geçirmenin memnuniyetini ifade ederek “ Başkanımız ramazanın havasına uygun bizlerle bir araya geliyor sohbet ediyor, düşüncelerimizi dinliyor sorularımıza cevap veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, sahur sohbetlerinde İlçe sakinleri ile buluşuyor. Her akşam Dilovası’nın ayrı Mahallesinde gerçekleştirilen teravih Programlarına katılan Başkan Toltar, teravih ile sahur arasını da sahur sohbetleriyle vatandaşlarla bir araya gelerek değerlendiriyor. Ramazan ayı münasebetiyle, teravih namazını her akşam ilçedeki farklı bir camide kılan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerin talep ve beklentilerini dinliyor.

Başkan Toltar, Teravih namazını Her Akşam Farklı bir Camiide Kılarak İlçe halkıyla sohbet ederek, çalışmalar hakkında çevre sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hizmet ve projelerini anlattığı sohbetinde vatandaşların soru ve taleplerini de alarak cevap veriyor. Gece geç saatlere kadar devam eden sohbet toplantılarında vatandaşlar, belediye başkanı ile bir ramazan akşamını geçirmenin memnuniyetini ifade ederek “ Başkanımız ramazanın havasına uygun bizlerle bir araya geliyor sohbet ediyor, düşüncelerimizi dinliyor sorularımıza cevap veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.