ŞAKA DEĞİL KAR GERİ GELİYOR!

24.03.2015 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ŞAKA DEĞİL KAR GERİ GELİYOR!

Meteorolojiden alınan bilgiye göre yurdun büyük bölümünde yağış, Karadeniz ve Doğu bölgelerde ise kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun güney ve doğu kesimlerinde görülecek olan yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. BUZLANMA VE DON OLAYI Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. GÜNÜN EN YÜKSEK SICAKLIKLARI Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu 13 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 12 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde puslu 15 Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak yağışlı 19 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak yağışlı 19 Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 11 Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 10 Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 3 Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12 
Meteorolojiden alınan bilgiye göre yurdun büyük bölümünde yağış, Karadeniz ve Doğu bölgelerde ise kar bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun güney ve doğu kesimlerinde görülecek olan yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI

Sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

GÜNÜN EN YÜKSEK SICAKLIKLARI

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu 13

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 12

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde puslu 15

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak yağışlı 19

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak yağışlı 19

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 11

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 10

Erzurum: Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı 3

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 12 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.