19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saka’ya özel görev!

Gebze 10.02.2015 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Saka’ya özel görev!

Saka’ya özel görev!

Gebze’de bir dönem Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı yapan Şerafettin Saka, Kartal’da bulunan Anadolu Adliyesi’nde 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na getirildi. Gebze’de Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı yaptıktan sonra bir önceki Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yönetimi tarafından adalet camiasını şok eden bir kararla Anadolu Adliyesi’ne hakim olarak atanan Şerafettin Saka, Anadolu Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na yükseldi. Adalet Bakanlığı’nın başarılı hakimleri arasında yer alan Saka, yeni görevine başladı. HSYK TEPKİ TOPLAMIŞTI Gebze’de görev yaptığı süre içinde gerek adalet camiası gerekse ilçe kamuoyu tarafından başarılı çalışmalarıyla tanınan Şerafettin Saka, bir önceki HSYK yönetimi tarafından anlaşılmaz bir kararla Anadolu Adliyesi’ne hakim olarak atanmıştı. Adalet camiasını şok eden bu atamanın ardından başarılı çalışmalarına aynı adliyede hakim olarak devam eden Saka, son seçimlerin ardından göreve gelen yeni HSYK yönetimi tarafından Anadolu Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na getirildi. ÖZEL YETKİLİ MAHKEME Şerafettin Saka’nın başkanlığını yapacağı 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, Anadolu Adliyesi’nde bulunan diğer 9 ağır ceza mahkemesinin aksine Anayasa ve terör dosyalarına bakıyor. Bu dosyaların görüldüğü Anadolu Adliyesi’ndeki tek mahkeme olan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, bu özelliğiyle diğer mahkemelerden ayrı bir özelliğe sahip. Bu arada yeni görevine başlayan Saka’ya tebrik ziyaretleri de devam ediyor.
Saka’ya özel görev!

Gebze’de bir dönem Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı yapan Şerafettin Saka, Kartal’da bulunan Anadolu Adliyesi’nde 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na getirildi.

Gebze’de Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı yaptıktan sonra bir önceki Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yönetimi tarafından adalet camiasını şok eden bir kararla Anadolu Adliyesi’ne hakim olarak atanan Şerafettin Saka, Anadolu Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na yükseldi. Adalet Bakanlığı’nın başarılı hakimleri arasında yer alan Saka, yeni görevine başladı.

HSYK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Gebze’de görev yaptığı süre içinde gerek adalet camiası gerekse ilçe kamuoyu tarafından başarılı çalışmalarıyla tanınan Şerafettin Saka, bir önceki HSYK yönetimi tarafından anlaşılmaz bir kararla Anadolu Adliyesi’ne hakim olarak atanmıştı. Adalet camiasını şok eden bu atamanın ardından başarılı çalışmalarına aynı adliyede hakim olarak devam eden Saka, son seçimlerin ardından göreve gelen yeni HSYK yönetimi tarafından Anadolu Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na getirildi.

ÖZEL YETKİLİ MAHKEME

Şerafettin Saka’nın başkanlığını yapacağı 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, Anadolu Adliyesi’nde bulunan diğer 9 ağır ceza mahkemesinin aksine Anayasa ve terör dosyalarına bakıyor. Bu dosyaların görüldüğü Anadolu Adliyesi’ndeki tek mahkeme olan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı, bu özelliğiyle diğer mahkemelerden ayrı bir özelliğe sahip. Bu arada yeni görevine başlayan Saka’ya tebrik ziyaretleri de devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.