SAKAL-I ŞERİF'İ ÇALDILAR!

Kocaeli 22.06.2016 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SAKAL-I ŞERİF'İ ÇALDILAR!

Ramazan ayında her akşam başka bir camide sergilenen Sakal-ı Şerif'i çaldılar

Ramazan ayında her akşam başka bir camide sergilenen Sakal-ı Şerif ayın 15'inde ilk olarak İzmit'in merkezinde bulunan Yeni Cuma Camii'nde sergilenmişti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sakal-ı Şerif 21 Haziran Salı günü (dün) Değirmendere Yalı Camii'nde sergileniyordu. Camiye gece geç saatlerde gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kutsal emaneti çaldı. Kocaeli Emniyeti olayla ilgili teyakkuza geçti.  Yalı Cami Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Öztok,  "Burası 100 yıllık tarihi bir cami. Kadınlar namaz kılmaya geldiğinde fark edildi. Kadınlar cami imamına haber verdi. Daha sonra da polise haber verildi. Bizler çok şaşkın bir haldeyiz, böyle bir olay ile ilk defa karşılaşıyoruz" dedi.
Ramazan ayında her akşam başka bir camide sergilenen Sakal-ı Şerif'i çaldılar

Ramazan ayında her akşam başka bir camide sergilenen Sakal-ı Şerif ayın 15'inde ilk olarak İzmit'in merkezinde bulunan Yeni Cuma Camii'nde sergilenmişti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Sakal-ı Şerif 21 Haziran Salı günü (dün) Değirmendere Yalı Camii'nde sergileniyordu. Camiye gece geç saatlerde gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler kutsal emaneti çaldı. Kocaeli Emniyeti olayla ilgili teyakkuza geçti. 

Yalı Cami Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Öztok,  "Burası 100 yıllık tarihi bir cami. Kadınlar namaz kılmaya geldiğinde fark edildi. Kadınlar cami imamına haber verdi. Daha sonra da polise haber verildi. Bizler çok şaşkın bir haldeyiz, böyle bir olay ile ilk defa karşılaşıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.