Şakar 30 yıl sonra öğretmeniyle buluştu

Darıca 10.12.2018 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şakar 30 yıl sonra öğretmeniyle buluştu

Bölgemizin tanınan ve sevilen siyaset adamlarından, Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi Köksal Şakar, 30 yıl sonra ilkokul öğretmeniyle buluştu. Erzurum Şenkaya’da bulunan Teketaş Köyü İlköğretim Okulu'ndan 1990 yılında mezun olan Şakar, sosyal medyadan 30 yıl sonra bulup görüştüğü öğretmeni Hüseyin Aydın ile yaşadığı yer olan Kütahya Gediz’de bir araya geldi.     ŞAKAR: ÖĞRETMENİMİ HİÇ UNUTMADIM Öğretmeni ile irtibata geçen Şakar, Kütahya’ya giderek özlemini çektiği öğretmenine sarılıp, evine misafir oldu. İlkokul öğretmeni ile yemekte bir araya gelerek hasret gideren Şakar, öğretmenini hiç unutmadığını ve kendisinde çok özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, 30 yıl sonra öğretmeni ile buluşmanın sevincini yaşadığını belirtti.   AYDIN: HATIRLANMAK ASİL BİR DUYGU Yıllar sonra öğrencisinin kendisini bulmasını ve unutmamasını çok değerli bulduğunu ifade eden ve halen Gediz Gazi İlkokulu’nda okul müdürlüğü yapan Hüseyin Aydın ise ‘’Hatırlanmak kesinlikle çok asil bir duygu, fakat hatırlamak çok nazik, vefalı, incelik ve şükran dolu bir davranış. Maddenin esiri olunan ve çoğu dini-milli değerlerin unutulduğu bu zamanda böyle bir ziyaret için çok teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık’’diyerek ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.  

Bölgemizin tanınan ve sevilen siyaset adamlarından, Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi Köksal Şakar, 30 yıl sonra ilkokul öğretmeniyle buluştu. Erzurum Şenkaya’da bulunan Teketaş Köyü İlköğretim Okulu'ndan 1990 yılında mezun olan Şakar, sosyal medyadan 30 yıl sonra bulup görüştüğü öğretmeni Hüseyin Aydın ile yaşadığı yer olan Kütahya Gediz’de bir araya geldi.

 

 

ŞAKAR: ÖĞRETMENİMİ HİÇ UNUTMADIM

Öğretmeni ile irtibata geçen Şakar, Kütahya’ya giderek özlemini çektiği öğretmenine sarılıp, evine misafir oldu. İlkokul öğretmeni ile yemekte bir araya gelerek hasret gideren Şakar, öğretmenini hiç unutmadığını ve kendisinde çok özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, 30 yıl sonra öğretmeni ile buluşmanın sevincini yaşadığını belirtti.  

AYDIN: HATIRLANMAK ASİL BİR DUYGU

Yıllar sonra öğrencisinin kendisini bulmasını ve unutmamasını çok değerli bulduğunu ifade eden ve halen Gediz Gazi İlkokulu’nda okul müdürlüğü yapan Hüseyin Aydın ise ‘’Hatırlanmak kesinlikle çok asil bir duygu, fakat hatırlamak çok nazik, vefalı, incelik ve şükran dolu bir davranış. Maddenin esiri olunan ve çoğu dini-milli değerlerin unutulduğu bu zamanda böyle bir ziyaret için çok teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık’’diyerek ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.