Şakar’dan sert çıkış!

Darıca 03.09.2019 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şakar’dan sert çıkış!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Darıca’nın son dönem Belediye başkan adayı olan Yakup Törk, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun (KEDFE) düzenlediği piknik şölenine kendisinin davet edilmediği açıklayarak, KEDFE yönetimini hedef alan söylemlerde bulundu. KEDFE’nin siyasi bagaj olarak kullanıldığını söyleyerek isim vermeden Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Şakar’a gönderme yapan Törk’e Şakar’dan sert çıkış geldi. Hiçbir siyasi görüşün KEDFE üzerinde olamayacağını vurgulayan Şakar, ithamların asılsız olduğunu belirterek kamuoyunu aydınlatan bir mesaj yayımladı. İşte Köksal Şakar’ın yaptığı o açıklama: ZORUNLU AÇIKLAMA !!! Kıymetli dostlar Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu olarak Pazar günü Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda yapmış olduğumuz piknik şölenimiz ile alakalı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Yakup Törk’ün şahsımı ve federasyonumuzu suçlayıcı ithamları karşısında bu açıklamayı yapma gereği duydum. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Hiçbir siyasi görüş Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonunun üzerinde değildir ve olamaz. 1-Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonunun da ilçe protokol davetlerini komisyon değil İlçenin İl dernek Başkanı yapar. Darıca Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı ve Heyeti diğer Siyasi partiler gibi Darıca Erzurumlular Dernek başkanımız Yusuf Akpunar ve beraberindeki heyet davet edilmiştir. 2-Sayın başkanın dediği gibi kendisine özel bir Davetiye ile davet etmiş olsa idik 12 ilçedeki yüzlerce adayı da davet etmek gerekir mi yoksa sayın başkan kendine özel bir iltimas mı beklemektedir. 3-Sayın başkanın mensubu olduğu siyasi parti ilçe teşkilatı davet edildiği halde kendi şahsına özel davet beklemek hangi siyasi anlayışın eseridir. İlçe Başkanı ve yönetim kurulu meclis üyeleri davet edildiği halde neden katılmadılar varsa mazeretlerini bildirmediler. 4-Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonu hiç bir siyasi partinin güdümünde olmaz olamaz, bunu böyle yakışıksız ithamlar ile dizayn etmeye çalışanlara da fırsat vermez. 5-Kendi siyasi ve teşkilat eksikliklerini böyle asılsız ithamlar ile örtmeye çalışanları kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. 6-Hiç bir siyasi parti Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonunun seçim sürecine ve yönetim kuruluna müdahalede etme cüretinde dahi bulunamaz.Federasyon seçimleri bölgemizdeki Erzurumluların meselesidir. KAMUOYUNA VE TÜM HEMŞEHRİLERİME SAYGI İLE DUYURULUR  KÖKSAL ŞAKAR

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Darıca’nın son dönem Belediye başkan adayı olan Yakup Törk, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nun (KEDFE) düzenlediği piknik şölenine kendisinin davet edilmediği açıklayarak, KEDFE yönetimini hedef alan söylemlerde bulundu. KEDFE’nin siyasi bagaj olarak kullanıldığını söyleyerek isim vermeden Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Şakar’a gönderme yapan Törk’e Şakar’dan sert çıkış geldi. Hiçbir siyasi görüşün KEDFE üzerinde olamayacağını vurgulayan Şakar, ithamların asılsız olduğunu belirterek kamuoyunu aydınlatan bir mesaj yayımladı. İşte Köksal Şakar’ın yaptığı o açıklama:

ZORUNLU AÇIKLAMA !!!
Kıymetli dostlar Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu olarak Pazar günü Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda yapmış olduğumuz piknik şölenimiz ile alakalı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Sayın Yakup Törk’ün şahsımı ve federasyonumuzu suçlayıcı ithamları karşısında bu açıklamayı yapma gereği duydum.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Hiçbir siyasi görüş Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonunun üzerinde değildir ve olamaz.
1-Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonunun da ilçe protokol davetlerini komisyon değil İlçenin İl dernek Başkanı yapar. Darıca Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı ve Heyeti diğer Siyasi partiler gibi Darıca Erzurumlular Dernek başkanımız Yusuf Akpunar ve beraberindeki heyet davet edilmiştir.
2-Sayın başkanın dediği gibi kendisine özel bir Davetiye ile davet etmiş olsa idik 12 ilçedeki yüzlerce adayı da davet etmek gerekir mi yoksa sayın başkan kendine özel bir iltimas mı beklemektedir.
3-Sayın başkanın mensubu olduğu siyasi parti ilçe teşkilatı davet edildiği halde kendi şahsına özel davet beklemek hangi siyasi anlayışın eseridir. İlçe Başkanı ve yönetim kurulu meclis üyeleri davet edildiği halde neden katılmadılar varsa mazeretlerini bildirmediler.
4-Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonu hiç bir siyasi partinin güdümünde olmaz olamaz, bunu böyle yakışıksız ithamlar ile dizayn etmeye çalışanlara da fırsat vermez.
5-Kendi siyasi ve teşkilat eksikliklerini böyle asılsız ithamlar ile örtmeye çalışanları kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.
6-Hiç bir siyasi parti Kocaeli Erzurum Dernekler federasyonunun seçim sürecine ve yönetim kuruluna müdahalede etme cüretinde dahi bulunamaz.Federasyon seçimleri bölgemizdeki Erzurumluların meselesidir.

KAMUOYUNA VE TÜM HEMŞEHRİLERİME SAYGI İLE DUYURULUR 
KÖKSAL ŞAKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.