Şakar farkını gösteriyor!

Darıca 24.06.2018 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şakar farkını gösteriyor!

ŞENKAYALILAR ŞAKAR’I BAĞRINA BASTI

Dernek çalışmalarında ortaya koyduğu başarılı projeler ve dikkat çeken çalışmalarıyla öne çıkan Darıca’nın ve bölgemizin çalışkan ve başarılı siyaset adamı Köksal Şakar, fark yaratmaya devam ediyor. Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi Şakar, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Şenkayalı hemşehriyle bir araya gelerek Ak Parti’ye destek istedi. Hatrı sayılır bir kalabalıkla hemşehrileriyle birlikte kahvaltıda buluşan Şakar, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak Dadaşlar’ın gereken cevabı sandıkta vereceğini söyledi. İLYAS ŞEKER DE KATILDI Darıca Beyaz Köşk Düğün Salonu’da gerçekleşen kahvaltı programı iş ve spor adamı Lokman Demirtaş, Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Ayhan Naci Yılmaz ve Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi Köksal Şakar ev sahipliğinde gerçekleşti. Yoğun katılımın gerçekleştiği kahvaltı programına, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Erzurum ilçe ve köy dernek başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. KÖKSAL ŞAKAR’A SEVGİ SELİ Mesaisinin büyük bir kısmını Ak Parti için harcayan ve kısa sürede farkını ortaya koyarak Darıca ilçe teşkilatının önemli bir değeri olan ilçe yöneticisi Köksal Şakar, partinin yanı sıra hemşehrileri tarafından da sevilen ve sayılan bir isim olarak öne çıkıyor. 24 Haziran seçimleri öncesinde gece gündüz ayırt etmeksizin yol arkadaşlarıyla birlikte hummalı bir çalışma sürecini geride bırakan Şakar, artık son sözün sandıkta söyleneceğini ve hemşehrilerinin desteği ile birlikte Ak Parti’nin daha sağlıklı ve güçlü yarınlara kucak açacağını kaydetti.       ŞAKAR: SİZLERİN DESTEĞİLE DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK Programda bir konuşma yapan Ak Parti Darıca İlçe Yöneticisi Köksal Şakar, yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür ederek AK Parti’ye destek istedi. Şakar, şöyle konuştu: “Öncelikle bugün buraya gelen ve salonumuzu tıklım tıklım doldur hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizlere çok şey söylememe gerek yok. Bu organizasyonda benim yanımda olan Lokman Demirtaş ve İl yöneticim Ayhan Naci Bey’e çok teşekkür ediyor. Yarın(bugün)çok önemli bir seçime gidiyoruz. İnanıyorum ki sizin destekleriniz AK Parti’mizden yana olacaktır. Sizlerin desteği ile partimiz çok daha güzel hizmetler yapacaktır” dedi.  
ŞENKAYALILAR ŞAKAR’I BAĞRINA BASTI

Dernek çalışmalarında ortaya koyduğu başarılı projeler ve dikkat çeken çalışmalarıyla öne çıkan Darıca’nın ve bölgemizin çalışkan ve başarılı siyaset adamı Köksal Şakar, fark yaratmaya devam ediyor. Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi Şakar, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Şenkayalı hemşehriyle bir araya gelerek Ak Parti’ye destek istedi. Hatrı sayılır bir kalabalıkla hemşehrileriyle birlikte kahvaltıda buluşan Şakar, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak Dadaşlar’ın gereken cevabı sandıkta vereceğini söyledi.

İLYAS ŞEKER DE KATILDI

Darıca Beyaz Köşk Düğün Salonu’da gerçekleşen kahvaltı programı iş ve spor adamı Lokman Demirtaş, Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Ayhan Naci Yılmaz ve Ak Parti Darıca ilçe yöneticisi Köksal Şakar ev sahipliğinde gerçekleşti. Yoğun katılımın gerçekleştiği kahvaltı programına, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Erzurum ilçe ve köy dernek başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

KÖKSAL ŞAKAR’A SEVGİ SELİ

Mesaisinin büyük bir kısmını Ak Parti için harcayan ve kısa sürede farkını ortaya koyarak Darıca ilçe teşkilatının önemli bir değeri olan ilçe yöneticisi Köksal Şakar, partinin yanı sıra hemşehrileri tarafından da sevilen ve sayılan bir isim olarak öne çıkıyor. 24 Haziran seçimleri öncesinde gece gündüz ayırt etmeksizin yol arkadaşlarıyla birlikte hummalı bir çalışma sürecini geride bırakan Şakar, artık son sözün sandıkta söyleneceğini ve hemşehrilerinin desteği ile birlikte Ak Parti’nin daha sağlıklı ve güçlü yarınlara kucak açacağını kaydetti.

 

 

 

ŞAKAR: SİZLERİN DESTEĞİLE DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK

Programda bir konuşma yapan Ak Parti Darıca İlçe Yöneticisi Köksal Şakar, yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür ederek AK Parti’ye destek istedi. Şakar, şöyle konuştu: “Öncelikle bugün buraya gelen ve salonumuzu tıklım tıklım doldur hemşerilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizlere çok şey söylememe gerek yok. Bu organizasyonda benim yanımda olan Lokman Demirtaş ve İl yöneticim Ayhan Naci Bey’e çok teşekkür ediyor. Yarın(bugün)çok önemli bir seçime gidiyoruz. İnanıyorum ki sizin destekleriniz AK Parti’mizden yana olacaktır. Sizlerin desteği ile partimiz çok daha güzel hizmetler yapacaktır” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.