GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sakarya’da şiddetli patlama- 6 yaralı

Gündem 09.07.2020 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sakarya’da şiddetli patlama- 6 yaralı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların olduğu öğrenilirken olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Taskısığı bölgesinde şiddetli bir patlama yaşandı. Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki malzemelerin sevkiyatı sırasında yaşandığı öğrenilen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Sakarya'nın Hendek ilçesindeki ‘Büyük Coşkunlar’ havai fişek fabrikasında geçen hafta bir patlama yaşanmıştı. Patlamada 7 kişi yaşamını yitirmiş, 126 kişi de yaralanmıştı.  

Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Taşkısığı bölgesinde bir patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların olduğu öğrenilirken olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Taskısığı bölgesinde şiddetli bir patlama yaşandı. Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki malzemelerin sevkiyatı sırasında yaşandığı öğrenilen patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki ‘Büyük Coşkunlar’ havai fişek fabrikasında geçen hafta bir patlama yaşanmıştı. Patlamada 7 kişi yaşamını yitirmiş, 126 kişi de yaralanmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.