19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sakarya’dan Gebze’ye ziyaret

Gebze 17.05.2020 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sakarya’dan Gebze’ye ziyaret

Sakarya Orman Genel Müdürü Ziya Polat Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’ne İşletme Müdürü olarak göreve yeni atanan Hacı Ahmet Çiçek’e ve İşletme Müdür Yardımcılığına atanan Hakan Mercan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sakarya Orman Genel Müdürü Ziya Polat’a; Orman Mühendisler Odası Sakarya Şube Başkanı Vedat Dilaver, Adapazarı Orman İşletme Müdürü Özlem Cevahirci ve İzmit Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu eşlik etti. Sakarya Orman Genel Müdürü Ziya Polat, göreve başlayan İşletme Müdürü Hacı Ahmet Çiçek'e ve Müdür Yardımcısı Hakan Mercan’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Polat’ın hayırlı olsun ziyaretleri sonrası çalışanları da ziyaret ederek sohbet ederek Gebze Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda, işletme müdürlüğü hakkında bilgiler aldı. Polat, Gebze İşletmesi’nin bulunduğu konum itibariyle, özellikle kadastro konularında ve diğer ormancılık çalışmalarında çok dikkatli olunmasını hususunda İşletme Şeflerine kısa bir konuşma yaparak, tüm personele başarılar diledi.

Sakarya Orman Genel Müdürü Ziya Polat Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’ne İşletme Müdürü olarak göreve yeni atanan Hacı Ahmet Çiçek’e ve İşletme Müdür Yardımcılığına atanan Hakan Mercan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sakarya Orman Genel Müdürü Ziya Polat’a; Orman Mühendisler Odası Sakarya Şube Başkanı Vedat Dilaver, Adapazarı Orman İşletme Müdürü Özlem Cevahirci ve İzmit Orman İşletme Müdürü Mustafa İşçioğlu eşlik etti. Sakarya Orman Genel Müdürü Ziya Polat, göreve başlayan İşletme Müdürü Hacı Ahmet Çiçek'e ve Müdür Yardımcısı Hakan Mercan’a yeni görevlerinde başarılar diledi. Polat’ın hayırlı olsun ziyaretleri sonrası çalışanları da ziyaret ederek sohbet ederek Gebze Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda, işletme müdürlüğü hakkında bilgiler aldı. Polat, Gebze İşletmesi’nin bulunduğu konum itibariyle, özellikle kadastro konularında ve diğer ormancılık çalışmalarında çok dikkatli olunmasını hususunda İşletme Şeflerine kısa bir konuşma yaparak, tüm personele başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.