GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Sakarya’nın Gebze olmasını istemiyoruz”

Gebze 18.06.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Sakarya’nın Gebze olmasını istemiyoruz”

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, son 20 yılda Geyve yüzölçümü kadar tarım alanının yok olduğunu belirterek “Sakarya’nın Gebze olmasını istemiyoruz” dedi. Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı gerçekleştirilen bir canlı yayın programında Gebze’yi kötüleyerek Sakarya’nın Gebze’ye benzememesini istedi. Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı,  salgın döneminde toprağın ve üretimin kıymetinin daha iyi anlaşıldığını belirterek şehrin uzun vadeli planlamasının yapılması gerektiğini söyledi. Başkan Sarı 20 yılda gerek sanayi gerekse konut yapılaşması nedeniyle Geyve yüzölçümü kadar tarım topraklarının yok olduğunu söyledi. Adem Sarı’nın canlı yayında yaptığı açıklamaların satır başları şöyle; Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, “Toprak zaten kıymetliydi fakat biz farkında değildik. Yönetime geldiğimiz andan itibaren toprağın önemine vurgu yaptık bunları çok dile getirdik. Salgın sonrası yeni dünya düzeniyle ilgili projelerimiz var. Hayata geçmesi gereken ancak Ticaret Borsası’nın boyunu aşan projelerimiz var. Son 20 yılda Geyve yüzölçümü kadar büyük bir toprak kaybettik. Sakarya’nın Gebze olmasından korkuyoruz. Sakarya’nın tarım şehri olmasını istiyoruz. Dünyanın en verimli topraklarına sahibiz. Sanayi de olsun, sanayiye karşı değiliz fakat sanayi alanları değerli tarım alanları üzerine olmasın. Sanayiye karşı değiliz ama toprağımızı da çok seviyoruz. 1.OSB, Hendek OSB birinci sınıf tarım alanlarının üzerine kurulu. Bu durumun olmaması lazım.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, son 20 yılda Geyve yüzölçümü kadar tarım alanının yok olduğunu belirterek “Sakarya’nın Gebze olmasını istemiyoruz” dedi.

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı gerçekleştirilen bir canlı yayın programında Gebze’yi kötüleyerek Sakarya’nın Gebze’ye benzememesini istedi.

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı,  salgın döneminde toprağın ve üretimin kıymetinin daha iyi anlaşıldığını belirterek şehrin uzun vadeli planlamasının yapılması gerektiğini söyledi. Başkan Sarı 20 yılda gerek sanayi gerekse konut yapılaşması nedeniyle Geyve yüzölçümü kadar tarım topraklarının yok olduğunu söyledi. Adem Sarı’nın canlı yayında yaptığı açıklamaların satır başları şöyle;

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, “Toprak zaten kıymetliydi fakat biz farkında değildik. Yönetime geldiğimiz andan itibaren toprağın önemine vurgu yaptık bunları çok dile getirdik.

Salgın sonrası yeni dünya düzeniyle ilgili projelerimiz var. Hayata geçmesi gereken ancak Ticaret Borsası’nın boyunu aşan projelerimiz var.

Son 20 yılda Geyve yüzölçümü kadar büyük bir toprak kaybettik.

Sakarya’nın Gebze olmasından korkuyoruz. Sakarya’nın tarım şehri olmasını istiyoruz.

Dünyanın en verimli topraklarına sahibiz. Sanayi de olsun, sanayiye karşı değiliz fakat sanayi alanları değerli tarım alanları üzerine olmasın.

Sanayiye karşı değiliz ama toprağımızı da çok seviyoruz. 1.OSB, Hendek OSB birinci sınıf tarım alanlarının üzerine kurulu. Bu durumun olmaması lazım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.