Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı hangi kanalda? Final maçı saat kaçta?

Spor 27.05.2018 - 19:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı hangi kanalda? Final maçı saat kaçta?

Sakaryaspor Afjet Afyonspor TFF 1. Lig'e yükselmek için karşı karşıya geliyor. Final maçı olması sebebiyle Mersin'de oynanacak zorlu karşılaşmada tribünlerin dolması bekleniyor. Peki, Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TFF 1. Lig’e çıkacak son takım bugün Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı ile belli oluyor. Tarafsız olması sebebi ile Mersin’de oynanacak maçta Sakaryaspor forması giyen Batuhan Karadeniz cezası nedeniye kadroda yer alamayacak. Afyon'da sakatlığı bulunan Oltan ise iyileşti. Her iki takım taraftarının da sabırsızlık beklediği, Sakaryaspor Afyonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?   SAKARYASPOR AFYONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA TFF 1. Lig’e yükselme karşılaşmasında Sakaryaspor, Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. 27 Mayıs Pazar günü saat 21.30’da ekrana gelecek olan karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetirken, yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. SAKARYASPOR AFYONSPOR MUHTEMEL İLK11 Sakaryaspor:Ercüment, Yasir, Tufan, Burak, Ferhat, Ramazan, Ferhat, Talha, Mahir, Beykan, Serdar Afjet Afyonspor: Bekir, Türker, Bayram, Nazmi, Ali, İsmet, Yasin, Erdi, Aykut, Ersel, Abdülkadir       BATUHAN KARADENİZ CEZALI Sakaryaspor’un golcüsü Batuhan Karadeniz, yarı final rövanş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Pazar günü oynanacak final maçında forma giyemeyecek. Play-Off maçlarında 5 gol atan Batuhan Karadeniz, son maçta gördüğü kırmızı kart sonrası sahayı gözyaşları ile terk etmişti. AFYONSPOR MUCİZE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYOR Kırmızı Grup'ta normal sezonu 3. sırada tamamlayan Afjet Afyonspor, Play-off çeyrek finalinde Sivas Belediyespor'u eledikten sonra yarı finalde de Keçiörengücü'nü saf dışı bıraktı. 2013'te kurulan Afjet Afyonspor, 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3. Lig'e çıktıktan sonra 2016- 2017'de de TFF 2. Lig vizesi aldı.
Sakaryaspor Afjet Afyonspor TFF 1. Lig'e yükselmek için karşı karşıya geliyor. Final maçı olması sebebiyle Mersin'de oynanacak zorlu karşılaşmada tribünlerin dolması bekleniyor. Peki, Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

TFF 1. Lig’e çıkacak son takım bugün Sakaryaspor Afjet Afyonspor maçı ile belli oluyor. Tarafsız olması sebebi ile Mersin’de oynanacak maçta Sakaryaspor forması giyen Batuhan Karadeniz cezası nedeniye kadroda yer alamayacak. Afyon'da sakatlığı bulunan Oltan ise iyileşti. Her iki takım taraftarının da sabırsızlık beklediği, Sakaryaspor Afyonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

 

SAKARYASPOR AFYONSPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA

TFF 1. Lig’e yükselme karşılaşmasında Sakaryaspor, Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. 27 Mayıs Pazar günü saat 21.30’da ekrana gelecek olan karşılaşma, TRT Spor ekranlarından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetirken, yardımcılıklarını Ekrem Kan ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek.

SAKARYASPOR AFYONSPOR MUHTEMEL İLK11

Sakaryaspor:Ercüment, Yasir, Tufan, Burak, Ferhat, Ramazan, Ferhat, Talha, Mahir, Beykan, Serdar

Afjet Afyonspor: Bekir, Türker, Bayram, Nazmi, Ali, İsmet, Yasin, Erdi, Aykut, Ersel, Abdülkadir

 

 

 

BATUHAN KARADENİZ CEZALI

Sakaryaspor’un golcüsü Batuhan Karadeniz, yarı final rövanş maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Pazar günü oynanacak final maçında forma giyemeyecek. Play-Off maçlarında 5 gol atan Batuhan Karadeniz, son maçta gördüğü kırmızı kart sonrası sahayı gözyaşları ile terk etmişti.

AFYONSPOR MUCİZE GERÇEKLEŞTİRMEK İSTİYOR

Kırmızı Grup'ta normal sezonu 3. sırada tamamlayan Afjet Afyonspor, Play-off çeyrek finalinde Sivas Belediyespor'u eledikten sonra yarı finalde de Keçiörengücü'nü saf dışı bıraktı. 2013'te kurulan Afjet Afyonspor, 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'den TFF 3. Lig'e çıktıktan sonra 2016- 2017'de de TFF 2. Lig vizesi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.