19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sakaryaspor Artık Gebze'de Oynamayacak

Spor 17.09.2017 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sakaryaspor Artık Gebze'de Oynamayacak

Başbakan  Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'ı arayarak,  Sakarya'da yapımı devam eden stadyumun  27 Eylül'e yetiştirilmesi talimatı verdi. Sakaryaspor, yapımı devam eden stadın yeni sezonun başına yetişmemesi sebebiyle evindeki ilk maçı  Karşıyaka ile  Gebze'de oynadı. Başbakan  Binali Yıldırım ise yeni stadın  Sakaryaspor'un evinde oynayacağı  27 Eylül'deki ilk maça yetiştirilmesi talimatını verdi. Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'ı arayan Başbakan  Binali Yıldırım'ın, çalışmaların bir an önce tamamlanması yönünde talimat verdiği öğrenildi. 28 BİN KİŞİLİK OLACAK Sakarya-Karasu yolunda, şehir merkezine yakın bir konuma inşa edilen Yeni  Sakarya Stadyumu, 136 bin metrekare imar alanından oluşuyor. Toplam 28 bin 154 koltuk kapasitesine sahip olacak stadyumda 19 adet loca, 16 asansör, 160'ı kapalı olmak üzere bin 445 kapasiteli otopark ve 15 araçlık otobüs parkı yer alıyor. Süper lig ve UEFA standartlarındaki stadyumun, sadece maçlarda aktif olan bir tesis değil, sürekli olarak etkinliklerle canlı tutulan aktivite alanı olması hedefleniyor.

Başbakan  Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'ı arayarak,  Sakarya'da yapımı devam eden stadyumun  27 Eylül'e yetiştirilmesi talimatı verdi.

Sakaryaspor, yapımı devam eden stadın yeni sezonun başına yetişmemesi sebebiyle evindeki ilk maçı  Karşıyaka ile  Gebze'de oynadı. Başbakan  Binali Yıldırım ise yeni stadın  Sakaryaspor'un evinde oynayacağı  27 Eylül'deki ilk maça yetiştirilmesi talimatını verdi. Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak'ı arayan Başbakan  Binali Yıldırım'ın, çalışmaların bir an önce tamamlanması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

28 BİN KİŞİLİK OLACAK

Sakarya-Karasu yolunda, şehir merkezine yakın bir konuma inşa edilen Yeni  Sakarya Stadyumu, 136 bin metrekare imar alanından oluşuyor. Toplam 28 bin 154 koltuk kapasitesine sahip olacak stadyumda 19 adet loca, 16 asansör, 160'ı kapalı olmak üzere bin 445 kapasiteli otopark ve 15 araçlık otobüs parkı yer alıyor. Süper lig ve UEFA standartlarındaki stadyumun, sadece maçlarda aktif olan bir tesis değil, sürekli olarak etkinliklerle canlı tutulan aktivite alanı olması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.