GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sakin Geçiyor!

Kocaeli 24.06.2018 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sakin Geçiyor!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, şu ana kadar seçimle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını herkesin oylarını huzur içinde kullandığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Gül, seçimin ülke, millet ve demokrasi için hayırlı olmasını diledi. "Herkesin saygı duyacağı, demokrasinin güçleneceği bir dönem olacak inşallah" Gül, oyunu oyunu kullandığını belirterek, "demokrasinin namusunun sandık" olduğunu ifade etti. Herkesin projesini, vaadini ve yapacaklarını söylediğine dikkati çeken Gül, şöyle devam etti: "Yapılanlar da ortada. Şimdi söz milletin. Şimdi söz de yetki de karar da milletin. Sandıklar açılıncaya kadar oylar kullanılacak. Daha sonra da milletin iradesi neyse, herkesin saygı duyacağı, demokrasinin daha da güçleneceği bir dönem olacak inşallah. Seçim sonuçlarının istikrarın devamına, ülkemizin huzurunun artmasına katkı sağlayacak bir sonuç olmasını diliyorum. Sonuç ne olursa olsun vatanımıza milletimize hayırlı olsun." "Güzel bir ortamda seçimler yürütülüyor" Gül, seçimlerle ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığı yönündeki soru üzerine, "Şu ana kadar seçimle ilgili bize herhangi bir olumsuzluk ulaşmadı. Herkes oylarını huzur içerisinde kullanıyor. Oy verme işlemi bitene kadar herkes huzur içerisinde gidip oyunu kullanacak. Herkes de buna saygı duyacak. Yargı ve görevlilerin huzurunda seçim gerçekleştiriliyor. Güzel bir ortamda seçimler yürütülüyor." dedi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, şu ana kadar seçimle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını herkesin oylarını huzur içinde kullandığını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Gül, seçimin ülke, millet ve demokrasi için hayırlı olmasını diledi.

"Herkesin saygı duyacağı, demokrasinin güçleneceği bir dönem olacak inşallah"

Gül, oyunu oyunu kullandığını belirterek, "demokrasinin namusunun sandık" olduğunu ifade etti. Herkesin projesini, vaadini ve yapacaklarını söylediğine dikkati çeken Gül, şöyle devam etti:

"Yapılanlar da ortada. Şimdi söz milletin. Şimdi söz de yetki de karar da milletin. Sandıklar açılıncaya kadar oylar kullanılacak. Daha sonra da milletin iradesi neyse, herkesin saygı duyacağı, demokrasinin daha da güçleneceği bir dönem olacak inşallah. Seçim sonuçlarının istikrarın devamına, ülkemizin huzurunun artmasına katkı sağlayacak bir sonuç olmasını diliyorum. Sonuç ne olursa olsun vatanımıza milletimize hayırlı olsun."

"Güzel bir ortamda seçimler yürütülüyor"

Gül, seçimlerle ilgili herhangi bir sıkıntı olup olmadığı yönündeki soru üzerine, "Şu ana kadar seçimle ilgili bize herhangi bir olumsuzluk ulaşmadı. Herkes oylarını huzur içerisinde kullanıyor. Oy verme işlemi bitene kadar herkes huzur içerisinde gidip oyunu kullanacak. Herkes de buna saygı duyacak. Yargı ve görevlilerin huzurunda seçim gerçekleştiriliyor. Güzel bir ortamda seçimler yürütülüyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.