19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SALDIRILAR YILDIRAMAZ!

Darıca 05.01.2016 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SALDIRILAR YILDIRAMAZ!

AK Parti Kocaeli il Başkanı Şemsettin Ceyhan Gebze Bölgesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Nenehatun Mahalle Teşkilatı’na geçmiş olsun dileklerini ileten Ceyhan, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve Resul Tat’ı da unutmadı.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki Darıca ve Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ceyhan ilk olarak Darıca’ya geldi. Geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz üç kişi tarafından saldırıya uğrayan AK Parti Nenehatun Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret eden Ceyhan, olayla ilgili teşkilat mensuplarından bilgi aldı. Saldırıya uğrayan Nenehatun Teşkilatı’na geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şemsettin Ceyhan, Partiye yönelik bu tür saldırıların kendilerini yıldıramayacağını ve AK Parti’nin davasından her türlü engellemelere karşı geri dönmeyeceğini söyledi. Ziyarette Ceyhan’a İl başkan yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti. TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ Ceyhan Daha sonra Gebze’ye gelerek AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve Eski Meclis Üyesi Resul Tat’ı ziyaret etti. Halı saha maçında sakatlanarak ayağından ameliyat olan Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Ceyhan, daha sonra geçtiğimiz hafta ağabeyini kaybeden Eski meclis Üyesi Resul Tat’a taziye ziyareti gerçekleştirerek baş sağlığı dileklerini iletti. AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu dile getiren Ceyhan, iyi günde ve kötü günde teşkilat mensuplarının birlik içinde aynı ruhu sergilediklerini söyledi. 
AK Parti Kocaeli il Başkanı Şemsettin Ceyhan Gebze Bölgesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Nenehatun Mahalle Teşkilatı’na geçmiş olsun dileklerini ileten Ceyhan, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve Resul Tat’ı da unutmadı.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan önceki Darıca ve Gebze’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ceyhan ilk olarak Darıca’ya geldi. Geçtiğimiz hafta kimliği belirsiz üç kişi tarafından saldırıya uğrayan AK Parti Nenehatun Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret eden Ceyhan, olayla ilgili teşkilat mensuplarından bilgi aldı. Saldırıya uğrayan Nenehatun Teşkilatı’na geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şemsettin Ceyhan, Partiye yönelik bu tür saldırıların kendilerini yıldıramayacağını ve AK Parti’nin davasından her türlü engellemelere karşı geri dönmeyeceğini söyledi. Ziyarette Ceyhan’a İl başkan yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ve Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti.

TAZİYE VE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Ceyhan Daha sonra Gebze’ye gelerek AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve Eski Meclis Üyesi Resul Tat’ı ziyaret etti. Halı saha maçında sakatlanarak ayağından ameliyat olan Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Ceyhan, daha sonra geçtiğimiz hafta ağabeyini kaybeden Eski meclis Üyesi Resul Tat’a taziye ziyareti gerçekleştirerek baş sağlığı dileklerini iletti. AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu dile getiren Ceyhan, iyi günde ve kötü günde teşkilat mensuplarının birlik içinde aynı ruhu sergilediklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.