19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saldır Darıca!

Spor 14.12.2018 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saldır Darıca!

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ilk yarının son haftasında yarın sahasında Tarsus İ.Y takımını konuk edecek. Müjdat Yalman yönetiminde geçen hafta ilk maçında Karagümrükspor’a 4-2 mağlup olsa da maçın büyük bölümünde ortaya koyduğu iyi futbolla beğeni toplayan sarı yeşilliler, grubun formda takımlarından Tarsus İ.Y karşısında galibiyet hedefliyor. DARICA’DA ÖNEMLİ EKSİKLER Zorlu maç öncesinde Darıca G.B’de sakatlıkları bulunan Aytaç Deniz, Mehmet Yeniler ve Bünyamin Karataş’ın bu karşılaşmada forma giyemeyecekleri belirtildi. Önümüzdeki hafta Antalyaspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı öncesinde taraftarının önünde moral bulmak isteyen Darıca G.B, kazanarak alt sıralar ile bağını kesmek istiyor. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele yarın saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Malatya bölgesi hakemi Batuhan Gültek yönetecek.

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ilk yarının son haftasında yarın sahasında Tarsus İ.Y takımını konuk edecek. Müjdat Yalman yönetiminde geçen hafta ilk maçında Karagümrükspor’a 4-2 mağlup olsa da maçın büyük bölümünde ortaya koyduğu iyi futbolla beğeni toplayan sarı yeşilliler, grubun formda takımlarından Tarsus İ.Y karşısında galibiyet hedefliyor.

DARICA’DA ÖNEMLİ EKSİKLER

Zorlu maç öncesinde Darıca G.B’de sakatlıkları bulunan Aytaç Deniz, Mehmet Yeniler ve Bünyamin Karataş’ın bu karşılaşmada forma giyemeyecekleri belirtildi. Önümüzdeki hafta Antalyaspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı öncesinde taraftarının önünde moral bulmak isteyen Darıca G.B, kazanarak alt sıralar ile bağını kesmek istiyor. 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele yarın saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Malatya bölgesi hakemi Batuhan Gültek yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.