19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SALGINA DİKKAT!

Kocaeli 21.12.2015 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SALGINA DİKKAT!

Soğuk havalar nedeniyle grip, nezle ve Boğaz hastalıkları kol geziyor

Kış mevsiminin gelmesi birçok hastalığa da davetiye çıkartıyor. Gebze’de birçok vatandaş grip salgını nedeniyle hastaneleri dolduruyor. Vatandaşların özellikle C Vitamnini takviyesiyle kendilerini korumaları gerekiyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte başlayan soğuk hava birçok hastalığa da davetiye çıkartıyor. Halk arasında paçavra hastalığı olarak bilinen grip ve soğuk algınlığı bu hastalıkların başında geliyor. Gebze’de başlayan grip ve soğuk algınlığı salgını nedeniyle birçok vatandaş hastane koridorlarını doldurmuş durumda. RANDEVULAR DOLU! Özellikle 182 randevu sisteminde bölgemizdeki hastanelerdeki çoğu bölümlerde randevu almak mümkün değil. Yaşanan hastalıklar nedeniyle hastaneler en yoğun dönemlerini yaşarken, uzmanlar özellikle grip ve soğuk algınlığına karşı vatandaşların dikkatli olmasını öneriyor. UZMANLAR UYARIYOR Uzmanlar, özellikle çocukların ve yaşlıların bu mevsimde daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyor. Muhtemel bir grip salgınından korunmanın yolu ise, öncelikle bağışıklık sistemini güçlendirmek ve uyku düzenine dikkat etmekten geçiyor. 
Soğuk havalar nedeniyle grip, nezle ve Boğaz hastalıkları kol geziyor

Kış mevsiminin gelmesi birçok hastalığa da davetiye çıkartıyor. Gebze’de birçok vatandaş grip salgını nedeniyle hastaneleri dolduruyor. Vatandaşların özellikle C Vitamnini takviyesiyle kendilerini korumaları gerekiyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte başlayan soğuk hava birçok hastalığa da davetiye çıkartıyor. Halk arasında paçavra hastalığı olarak bilinen grip ve soğuk algınlığı bu hastalıkların başında geliyor. Gebze’de başlayan grip ve soğuk algınlığı salgını nedeniyle birçok vatandaş hastane koridorlarını doldurmuş durumda.

RANDEVULAR DOLU!

Özellikle 182 randevu sisteminde bölgemizdeki hastanelerdeki çoğu bölümlerde randevu almak mümkün değil. Yaşanan hastalıklar nedeniyle hastaneler en yoğun dönemlerini yaşarken, uzmanlar özellikle grip ve soğuk algınlığına karşı vatandaşların dikkatli olmasını öneriyor.

UZMANLAR UYARIYOR

Uzmanlar, özellikle çocukların ve yaşlıların bu mevsimde daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyor. Muhtemel bir grip salgınından korunmanın yolu ise, öncelikle bağışıklık sistemini güçlendirmek ve uyku düzenine dikkat etmekten geçiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.