Salgınla mücadelede vatandaşa iletişim desteği

Sağlık 19.09.2020 - 22:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Salgınla mücadelede vatandaşa iletişim desteği

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözümlemek ve sağlık kurumları arasında işleyişin daha kolay hale gelebilmesi için Covid-19 İletişim Merkezi’ni kurdu. İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 hastalarının sorularını cevaplamak ve sorunlarının çözüme ulaştırılması için ve sağlık kurumları arası koordinasyonu sağlamak amacıyla Covid-19 İletişim Merkezi’ni hizmete açtı. Bu sistem ile beraber salgın sürecinin işleyişini daha kolay hale getirmeyi hedeflediklerini dile getiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Açmış olduğumuz Covid-19 İletişim Merkezi Hizmeti ile salgın sürecini daha iyi bir uyum ile yönetmeyi planlıyoruz. Vatandaşların Koronavirüs hakkında aklına takılan soruları cevaplamak ve onları çözüme ulaştırmak için iletişim merkezimiz destekçileri olacak. Aynı zamanda kurmuş olduğumuz sistemle sağlık kurumlarımız arasında uyumu arttırıp, işleyişin daha hızlı olmasını sağlayacağız” diyerek salgın sürecinin çok daha iyi bir şekilde idare edileceğini dile getirdi.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözümlemek ve sağlık kurumları arasında işleyişin daha kolay hale gelebilmesi için Covid-19 İletişim Merkezi’ni kurdu.

İl Sağlık Müdürlüğü Covid-19 hastalarının sorularını cevaplamak ve sorunlarının çözüme ulaştırılması için ve sağlık kurumları arası koordinasyonu sağlamak amacıyla Covid-19 İletişim Merkezi’ni hizmete açtı. Bu sistem ile beraber salgın sürecinin işleyişini daha kolay hale getirmeyi hedeflediklerini dile getiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Açmış olduğumuz Covid-19 İletişim Merkezi Hizmeti ile salgın sürecini daha iyi bir uyum ile yönetmeyi planlıyoruz. Vatandaşların Koronavirüs hakkında aklına takılan soruları cevaplamak ve onları çözüme ulaştırmak için iletişim merkezimiz destekçileri olacak. Aynı zamanda kurmuş olduğumuz sistemle sağlık kurumlarımız arasında uyumu arttırıp, işleyişin daha hızlı olmasını sağlayacağız” diyerek salgın sürecinin çok daha iyi bir şekilde idare edileceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.