Salim Durulmuş ölüm yıldönümünde anılıacak

Darıca 09.11.2018 - 19:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Salim Durulmuş ölüm yıldönümünde anılıacak

Bölgemizin siyaset ve spor dünyasının önde gelen ismi Salim Durulmuş üçüncü ölüm yıldönümünde eşi Arzu Durulmuş tarafından düzenlenecek mevlitle anılacak

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, CHP Gebze ve Darıca İlçe Başkanlığı ile Gebzespor eski başkanlarından Salim Durulmuş ölümünün üçüncü yıldönümünde anılıyor. Durulmuş için 11 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Bayramoğlu Ada Mevkii içindeki Paradise İsland Otel'de mevlit okutulacak. Mevlide bu seçim döneminde CHP’den Darıca Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan eşi Arzu Durulmuş ev sahipliği yapacak. 1976-1977 yılları arasında Gebzespor başkanlığı, aktif siyasette CHP Darıca ve Gebze İlçe Başkanlıkları yapan Salim Durulmuş’un vefatı CHP camiası ve yakın çevresinde büyük üzüntüye yol açmıştı. Bölgemizde saygın bir kişiliğe sahip olan merhum Salim Durulmuş’un eşi Arzu Durulmuş, tüm dost ve sevenlerini pazar günkü anma programına davet etti. Salim Durulmuş, 7 Kasım 2015’te vefat etmişti.
Bölgemizin siyaset ve spor dünyasının önde gelen ismi Salim Durulmuş üçüncü ölüm yıldönümünde eşi Arzu Durulmuş tarafından düzenlenecek mevlitle anılacak

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, CHP Gebze ve Darıca İlçe Başkanlığı ile Gebzespor eski başkanlarından Salim Durulmuş ölümünün üçüncü yıldönümünde anılıyor. Durulmuş için 11 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Bayramoğlu Ada Mevkii içindeki Paradise İsland Otel'de mevlit okutulacak. Mevlide bu seçim döneminde CHP’den Darıca Belediye Meclis üyeliğine aday adayı olan eşi Arzu Durulmuş ev sahipliği yapacak.

1976-1977 yılları arasında Gebzespor başkanlığı, aktif siyasette CHP Darıca ve Gebze İlçe Başkanlıkları yapan Salim Durulmuş’un vefatı CHP camiası ve yakın çevresinde büyük üzüntüye yol açmıştı. Bölgemizde saygın bir kişiliğe sahip olan merhum Salim Durulmuş’un eşi Arzu Durulmuş, tüm dost ve sevenlerini pazar günkü anma programına davet etti. Salim Durulmuş, 7 Kasım 2015’te vefat etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.