SALLANDIK !

Kocaeli 24.09.2020 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SALLANDIK !

İstanbul'un hemen hemen her ilçesinde hissedilen bir deprem oldu! Depremin şiddeti henüz açıklanmadı fakat şehirde yaşayanlar büyük panik yaşadı. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün.  AFAD'ın aktardığı son dakika bilgisine göre İstanbul'daki depremin merkez üssünün Silivri olduğu açıklandı. Silivri'deki depremin saati de 16:38 olarak açıklandı. İstanbul'daki depremin şiddetinin 4.2 olduğu AFAD tarafından açıklandı. Depremin merkez üssünün Marmara Denizi olduğu ifade edildi.

İstanbul'un hemen hemen her ilçesinde hissedilen bir deprem oldu! Depremin şiddeti henüz açıklanmadı fakat şehirde yaşayanlar büyük panik yaşadı. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. 

AFAD'ın aktardığı son dakika bilgisine göre İstanbul'daki depremin merkez üssünün Silivri olduğu açıklandı. Silivri'deki depremin saati de 16:38 olarak açıklandı.

İstanbul'daki depremin şiddetinin 4.2 olduğu AFAD tarafından açıklandı. Depremin merkez üssünün Marmara Denizi olduğu ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.