19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SALLANDIK !

Gündem 01.10.2020 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SALLANDIK !

Az önce gelen son dakika bilgisine göre Bodrum'da 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın aktardığı bilgiye göre depremin merkez üssünün Muğla'nın Bodrum ilçesi olduğu ifade edildi. Depremin büyüklüğünün 4.3, saatinin ise 14:05 olduğu bildirildi. AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisine göre, Muğla Bodrum'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Sarsıntı Ege Denizi'nde, 48 kilometre derinlikte gerçekeşti. Saatler 14.05'i gösterdiğinde gerçekleşen deprem, Muğla başta olmak üzere Ege ve Akdeniz'in kıyı bölgelerinde hissedildi. İşte 4.3 büyüklüğündeki deprem ile ilgili ayrıntılar ve son depremler listesi…

Az önce gelen son dakika bilgisine göre Bodrum'da 4.3 şiddetinde bir deprem meydana geldi. AFAD'ın aktardığı bilgiye göre depremin merkez üssünün Muğla'nın Bodrum ilçesi olduğu ifade edildi. Depremin büyüklüğünün 4.3, saatinin ise 14:05 olduğu bildirildi.

AFAD tarafından geçilen son dakika bilgisine göre, Muğla Bodrum'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Sarsıntı Ege Denizi'nde, 48 kilometre derinlikte gerçekeşti. Saatler 14.05'i gösterdiğinde gerçekleşen deprem, Muğla başta olmak üzere Ege ve Akdeniz'in kıyı bölgelerinde hissedildi. İşte 4.3 büyüklüğündeki deprem ile ilgili ayrıntılar ve son depremler listesi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.