Saltaş işin eğlencesinde

Spor 26.11.2018 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saltaş işin eğlencesinde

Gebze spor, siyaset, sosyal ve kültürel her alanda aktif olarak yer alan, SİADlara başkanlık yapan Tuncer Saltaş 27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasın da 20.yılını kutluyor.

Gebze spor, siyaset, sosyal ve kültürel her alanda aktif olarak yer alan, SİADlara başkanlık yapan Tuncer Saltaş 27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasın da 20.yılını kutluyor. Bölgenin artık klasikleşmiş bir organizasyonu olan basın turnuvasına 20 yıldır renk katan, sağlık desteği sunan Tuncer Saltaş ekibini değiştirmediği gibi katılım amacından da uzaklaşmadan keyfine bakıyor. Turnuva da çıktığı ilk maçta Mahle Filtre’ye konuk olan Hayat Tıp Merkezi karşılaşmaya dengeli başladı. Takım ruhu ile sahada mücadele eden Mahle Filtre karşısında ilk yarıda etkili olan Hayat Tıp Merkezi yenik düştüğü dakikalarda Tuncer Saltaş ile eşitliği yakaladı. İlerleyen dakikalar da oyuna ağırlığını koyan Mahle Filtre peş peşe bulduğu goller ve tribündeki taraftarının desteği ile maçtan 5-2’lik skorla galip ayrıldı.  MERKEZ HASTANESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI 27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasına katılım gösteren, renk katan kurumlar arasında olan Merkez Hastanesi centilmenliği ile ön plana çıkıyor. Başhekim Hakan Höbek ve kurumlarını en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veren Merkez Hastanesi öğretmenler günü arifesinde Gebze Milli Eğitim ile karşı karşıya geldi. Hakan Savacı atrenörlüğünde  sahaya çıkan öğretmenler oldukça zorlandı. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelenin ikinci yarısında tansiyon daha da arttı. Her iki tarafta elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtmak için üst düzey mücadele etti. Oyuna ağırlığını koyan öğretmenler bulduğu şık goller sayesinde sahadan 5-2’lik skorla galip ayrıldı. Merkez Hastanesi başhekimi Dr. Hakan Höbek “Turnuvaya katılım gösteren tüm ekiplere sonsuz başarılar diliyor, sakatsız bir final diliyorum. Öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gönünü yürekten kutluyorum” dedi.      
Gebze spor, siyaset, sosyal ve kültürel her alanda aktif olarak yer alan, SİADlara başkanlık yapan Tuncer Saltaş 27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasın da 20.yılını kutluyor.

Gebze spor, siyaset, sosyal ve kültürel her alanda aktif olarak yer alan, SİADlara başkanlık yapan Tuncer Saltaş 27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasın da 20.yılını kutluyor. Bölgenin artık klasikleşmiş bir organizasyonu olan basın turnuvasına 20 yıldır renk katan, sağlık desteği sunan Tuncer Saltaş ekibini değiştirmediği gibi katılım amacından da uzaklaşmadan keyfine bakıyor. Turnuva da çıktığı ilk maçta Mahle Filtre’ye konuk olan Hayat Tıp Merkezi karşılaşmaya dengeli başladı. Takım ruhu ile sahada mücadele eden Mahle Filtre karşısında ilk yarıda etkili olan Hayat Tıp Merkezi yenik düştüğü dakikalarda Tuncer Saltaş ile eşitliği yakaladı. İlerleyen dakikalar da oyuna ağırlığını koyan Mahle Filtre peş peşe bulduğu goller ve tribündeki taraftarının desteği ile maçtan 5-2’lik skorla galip ayrıldı. 

MERKEZ HASTANESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

27.Görkem Çiler Kurumsal Basın turnuvasına katılım gösteren, renk katan kurumlar arasında olan Merkez Hastanesi centilmenliği ile ön plana çıkıyor. Başhekim Hakan Höbek ve kurumlarını en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veren Merkez Hastanesi öğretmenler günü arifesinde Gebze Milli Eğitim ile karşı karşıya geldi. Hakan Savacı atrenörlüğünde  sahaya çıkan öğretmenler oldukça zorlandı. İlk yarısı 1-1 sona eren mücadelenin ikinci yarısında tansiyon daha da arttı. Her iki tarafta elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtmak için üst düzey mücadele etti. Oyuna ağırlığını koyan öğretmenler bulduğu şık goller sayesinde sahadan 5-2’lik skorla galip ayrıldı. Merkez Hastanesi başhekimi Dr. Hakan Höbek “Turnuvaya katılım gösteren tüm ekiplere sonsuz başarılar diliyor, sakatsız bir final diliyorum. Öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gönünü yürekten kutluyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.