Sami Çakır' dan Yoğun Mesai

Kocaeli 02.02.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sami Çakır' dan Yoğun Mesai

Sami Çakır bütçenin her anında komisyona katkı sağladı

1 Kasım seçimlerinden sonra Plan Bütçe Komisyonunda görev alan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, ekonomi ve bütçe anlamında ülkemiz için kısa zamanda yapılacak çok iş olduğu için mesaisini yoğun bir şekilde Ankara da harcadı. Kocaeli'nde fazla görünmeyen  Çakır,  ülkemizi ekonomi anlamında rahatlatmak ve halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz bütçeler üzerine çalışıyoruz" dedi.  2023' TE İLK 10 EKONOMİ İÇİNDE OLACAĞIZ 1 Kasim seçimlerinden sonra yoğun mesai harcadığını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Çakır, "Ülkemizin ekonomik hedefleri doğrultusunda komisyonumuz ile önümüzdeki yılların en sağlam bütçelerini oluşturmak için aylardır çalışıyoruz. Hedefimiz ülke insanımızın ve güzel şehrimdeki hemşehrilerimin ekonomik anlamda sıkıntı yaşamayacağı ve hükümetimizin Kocaeli'nin ve ülkemizin dört bir yanında güçlü ekonomisine yakışan hizmetleri güçlü bütçeler oluşturup başlatmaktır"dedi. HALKIMIZA TEŞEKKÜR İÇİN KOCAELİ KARIŞ KARIŞ GEZECEGİM Kocaeli halkının her zaman hizmetkarı olduğunu belirten Milletvekili Sami Çakır, hükümetimizin verdiği 3 aylık görev süresince yoğun mesai harcadığımız günler olup Kocaeli'ni unuttuğumu düşünenler olabilir. Ancak öncelikle hükümetimizin verdiği görevi ve bana güvenenlerin huzurunu refahını sağlamak adına Ankara'da yoğun bir şekilde çalışmalarıma devam ettiğimi belirtmek isterim. Yoğunluğun azaldığı ilk anda bizleri iktidara taşıyan, beni milletvekilliğine laik gören şehrimize odaklanıp Kocaeli'nin dört bir yanında seçim çalışmalarında olduğu gibi halkımızla dertleşip onları dinlemeye devam edip teşekkürlerimi ileteceğim" dedi.
Sami Çakır bütçenin her anında komisyona katkı sağladı

1 Kasım seçimlerinden sonra Plan Bütçe Komisyonunda görev alan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, ekonomi ve bütçe anlamında ülkemiz için kısa zamanda yapılacak çok iş olduğu için mesaisini yoğun bir şekilde Ankara da harcadı. Kocaeli'nde fazla görünmeyen  Çakır,  ülkemizi ekonomi anlamında rahatlatmak ve halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz bütçeler üzerine çalışıyoruz" dedi. 

2023' TE İLK 10 EKONOMİ İÇİNDE OLACAĞIZ

1 Kasim seçimlerinden sonra yoğun mesai harcadığını belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Çakır, "Ülkemizin ekonomik hedefleri doğrultusunda komisyonumuz ile önümüzdeki yılların en sağlam bütçelerini oluşturmak için aylardır çalışıyoruz. Hedefimiz ülke insanımızın ve güzel şehrimdeki hemşehrilerimin ekonomik anlamda sıkıntı yaşamayacağı ve hükümetimizin Kocaeli'nin ve ülkemizin dört bir yanında güçlü ekonomisine yakışan hizmetleri güçlü bütçeler oluşturup başlatmaktır"dedi.

HALKIMIZA TEŞEKKÜR İÇİN KOCAELİ KARIŞ KARIŞ GEZECEGİM

Kocaeli halkının her zaman hizmetkarı olduğunu belirten Milletvekili Sami Çakır, hükümetimizin verdiği 3 aylık görev süresince yoğun mesai harcadığımız günler olup Kocaeli'ni unuttuğumu düşünenler olabilir. Ancak öncelikle hükümetimizin verdiği görevi ve bana güvenenlerin huzurunu refahını sağlamak adına Ankara'da yoğun bir şekilde çalışmalarıma devam ettiğimi belirtmek isterim. Yoğunluğun azaldığı ilk anda bizleri iktidara taşıyan, beni milletvekilliğine laik gören şehrimize odaklanıp Kocaeli'nin dört bir yanında seçim çalışmalarında olduğu gibi halkımızla dertleşip onları dinlemeye devam edip teşekkürlerimi ileteceğim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.