Sami Çakır’ın yoğun temposu!

Kocaeli 14.11.2017 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sami Çakır’ın yoğun temposu!

Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır yeni haftaya yoğun başladı.

GÜNDE 20 SAAT ÇALIŞIYORUZ Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olmamız nedeniyle vaktimizin büyük bir kısmını TBMM’de geçiyoruz. Bu vakit bazen günlük ortalama 20 saati bulabiliyor. Planlanan takvim gereği Pazartesi- Cuma günleri arasında Kasım ayı sonuna kadar bütçe görüşmelerini gerçekleştirmek için Komisyonda yer alıyoruz. Çalışmalarımız böyle olunca ister istemez seçim bölgemize vakit ayıramamamıza neden olabiliyor.” diyerek sözlerini tamamladı..  BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR Geçen hafta itibariyle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Kalkınma bakanlıkların 2018 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu tasarısı ve 2016 yılı merkezi yönetim kesinhesap kanunu tasarısı ile  Sayıştay raporlarının görüşerek onayladık. Bu hafta içerisinde ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının bütçelerini görüşeceğiz  
Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır yeni haftaya yoğun başladı.

GÜNDE 20 SAAT ÇALIŞIYORUZ

Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, “Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi olmamız nedeniyle vaktimizin büyük bir kısmını TBMM’de geçiyoruz. Bu vakit bazen günlük ortalama 20 saati bulabiliyor. Planlanan takvim gereği Pazartesi- Cuma günleri arasında Kasım ayı sonuna kadar bütçe görüşmelerini gerçekleştirmek için Komisyonda yer alıyoruz. Çalışmalarımız böyle olunca ister istemez seçim bölgemize vakit ayıramamamıza neden olabiliyor.” diyerek sözlerini tamamladı.. 

BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Geçen hafta itibariyle Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Kalkınma bakanlıkların 2018 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu tasarısı ve 2016 yılı merkezi yönetim kesinhesap kanunu tasarısı ile  Sayıştay raporlarının görüşerek onayladık. Bu hafta içerisinde ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlıklarının bütçelerini görüşeceğiz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.