19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sami Çakır mesai rekoru kırdı

Kocaeli 15.02.2016 - 09:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sami Çakır mesai rekoru kırdı

Çalışkan kişiliğiyle bilinen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, görevli olduğu plan bütçe komisyonunun yoğun çalışma temposuna ayak uydurmakta zorlanmadı.

 Ülke için her görevi yerine getirmek için kendisinden fedakarlığı esirgemeyeceğini belirten Çakır, bir hafta da 100 saatten fazla mesai yaparak en yoğun çalışan vekillerden biri oldu. ... Kocaeli Milletvekili Çakır'ın bulunduğu Plan Bütçe Komisyonu 2023 Hedeflerinde Büyük Türkiye ekonomisini yoğun mesai ile inşa ediyor. Komisyon bir hafta içinde yoğun tartışmaların ve uzun süren görüşmelerin ardından,  Milli Eğitim, Milli Savunma, İçişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme, Gümrük ve Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Avrupa,  Ekonomi, Orman ve Su İşleri ve Sağlık Bakanlığının bütçe ve kesin hesap görüşmeleri yapıldı. Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, komisyonun tüm toplantılarına katılırken Ankara'da makamına gelen ziyaretçilerle de  görüşerek yoğun gündemde seçmenleri ihmal etmiyor. 
Çalışkan kişiliğiyle bilinen AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, görevli olduğu plan bütçe komisyonunun yoğun çalışma temposuna ayak uydurmakta zorlanmadı.

 Ülke için her görevi yerine getirmek için kendisinden fedakarlığı esirgemeyeceğini belirten Çakır, bir hafta da 100 saatten fazla mesai yaparak en yoğun çalışan vekillerden biri oldu. ...

Kocaeli Milletvekili Çakır'ın bulunduğu Plan Bütçe Komisyonu 2023 Hedeflerinde Büyük Türkiye ekonomisini yoğun mesai ile inşa ediyor. Komisyon bir hafta içinde yoğun tartışmaların ve uzun süren görüşmelerin ardından,  Milli Eğitim, Milli Savunma, İçişleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme, Gümrük ve Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Avrupa,  Ekonomi, Orman ve Su İşleri ve Sağlık Bakanlığının bütçe ve kesin hesap görüşmeleri yapıldı. Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, komisyonun tüm toplantılarına katılırken Ankara'da makamına gelen ziyaretçilerle de  görüşerek yoğun gündemde seçmenleri ihmal etmiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.