Sami Çakır nerede?

Gebze 01.02.2016 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sami Çakır nerede?

1 Kasım seçimlerinin üzerinden üç ay geçmesine rağmen, özellikle Gebze Bölgesi’nde gözler AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır’ı arıyor.

Muhalefetten nasıl MHP’li Saffet Sancaklı seçim bölgesinden uzak kaldıysa, İktidar Partisi’nden de Sami Çakır’ı Gebze Bölgesi’nde görebilene aşk oldu. Aday listeleri açıklandığında 6.sıradan listeye giren ve Gebze Bölgesi Adayı Cemil Yaman’ın 7.sırada olmasına içerlenen Gebze Kamuoyuna “Ben Gebze’nin vekili olacağım” diyerek söz veren Sami Çakır, neredeyse Gebze Bölgesi’nin yolunu unuttu. GEBZE’NİN VEKİLİ OLACAKTI? Seçimden sonra bir iki kez Gebze’de program yapan Çakır, üç ay içerisinde diğer vekilleri kadar Gebze’nin yolunu tutamadı. Kamuoyu “Sami Çakır nerede?”diye merak ederken, Çakır’ın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık kadar bile Gebze Bölgesi’ne gelmemesi büyük eleştiri konusu. Ağırlıklı olarak Ankara-İzmit hattında çalışma yapan Çakır, şu an için tam bir hayal kırıklığı. 2011 seçimlerinde 8.sıradan, 7 haziran seçimlerinde 7.sıradan aday gösterilen Çakır, seçilememişti. Çakır son kozu olan 1 Kasım’da ise 6. Sıradan Meclis’e girmiş ve “Gebze’nin vekili olacağım.”demişti.
1 Kasım seçimlerinin üzerinden üç ay geçmesine rağmen, özellikle Gebze Bölgesi’nde gözler AK Parti Kocaeli milletvekili Sami Çakır’ı arıyor.

Muhalefetten nasıl MHP’li Saffet Sancaklı seçim bölgesinden uzak kaldıysa, İktidar Partisi’nden de Sami Çakır’ı Gebze Bölgesi’nde görebilene aşk oldu. Aday listeleri açıklandığında 6.sıradan listeye giren ve Gebze Bölgesi Adayı Cemil Yaman’ın 7.sırada olmasına içerlenen Gebze Kamuoyuna “Ben Gebze’nin vekili olacağım” diyerek söz veren Sami Çakır, neredeyse Gebze Bölgesi’nin yolunu unuttu.

GEBZE’NİN VEKİLİ OLACAKTI?

Seçimden sonra bir iki kez Gebze’de program yapan Çakır, üç ay içerisinde diğer vekilleri kadar Gebze’nin yolunu tutamadı. Kamuoyu “Sami Çakır nerede?”diye merak ederken, Çakır’ın Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık kadar bile Gebze Bölgesi’ne gelmemesi büyük eleştiri konusu. Ağırlıklı olarak Ankara-İzmit hattında çalışma yapan Çakır, şu an için tam bir hayal kırıklığı. 2011 seçimlerinde 8.sıradan, 7 haziran seçimlerinde 7.sıradan aday gösterilen Çakır, seçilememişti. Çakır son kozu olan 1 Kasım’da ise 6. Sıradan Meclis’e girmiş ve “Gebze’nin vekili olacağım.”demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.