Samir'e gelin getirdiler!

Darıca 24.11.2016 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Samir'e gelin getirdiler!

"Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'nde bulunan Türkiye'nin ilk zırhlı gergedanı Samir'e gelin geldi."

Yüzlerce hayvan türüne ev sahipliği yapan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek geçtiğimiz yıl zırhlı gergedan Samir'i Darıca'ya getirmişti. Geldiği günden beri ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Samir'e şimdi de eş geldi. Türkiye'ye gelişinin üzerinden 11 ay geçen Samir'e İngiltere'nin Chester Hayvanat Bahçesi'nde bulunan Komala adlı 2 yaşındaki dişi gergedan gelin olarak geldi.   BİR SÜRE AYRI KALACAKLAR Komala ile Samir bir süre ayrı kalacak. Gergedanlar yuva kuran hayvanlar değildir. Zaman zaman bir araya gelecekler. Burada günde 40 kilo civarında sebze ve meyve ile besleniyorlar.
"Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi'nde bulunan Türkiye'nin ilk zırhlı gergedanı Samir'e gelin geldi."
Yüzlerce hayvan türüne ev sahipliği yapan Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek geçtiğimiz yıl zırhlı gergedan Samir'i Darıca'ya getirmişti. Geldiği günden beri ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaşan Samir'e şimdi de eş geldi. Türkiye'ye gelişinin üzerinden 11 ay geçen Samir'e İngiltere'nin Chester Hayvanat Bahçesi'nde bulunan Komala adlı 2 yaşındaki dişi gergedan gelin olarak geldi.
 
BİR SÜRE AYRI KALACAKLAR
Komala ile Samir bir süre ayrı kalacak. Gergedanlar yuva kuran hayvanlar değildir. Zaman zaman bir araya gelecekler. Burada günde 40 kilo civarında sebze ve meyve ile besleniyorlar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.