Şampiyon’a görkemli kutlama!

Spor 19.11.2015 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şampiyon’a görkemli kutlama!

Gebze’nin Siyaset, Spor ve STK camiası, Dünya Karate Şampiyonu Eray Şamdan’ın şampiyonluk kutlamasında buluştu. Karate’nin Messi’si Eray Şamdan ve Ailesi büyük sevinç yaşarken, Şampiyona destek olma sözü verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Endonezya’da yapılan Dünya Karate Şampiyonası’nda Dünya şampiyonum olarak gururumuz olan Gebzeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Sporcumuz Eray Şamdan için Gebze Benzin Kafe’de görkemli bir kutlama programı yapıldı. Gebze Siyaset, Spor ve STK camiası benzin Kafe’de yapılan kutlamada buluştu.Şampiyonu adeta bağrına bastı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, CHP İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, KAİSİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Metin Baytöre, Altay ihtisas Kulüp Başkanı İsmail Altay, Darıca ideal ihtisas Spor Başkanı Ahmet Akçay olmak üzere çok sayıda davetli kutlamaya katıldı. ŞAMDAN AİLESİ’NİN BÜYÜK SEVİNCİ Eray Şamdan’ın aynı zamanda teyzesinin kızı olan ve Mustafa Ceceli ile yaptığı düet ile ödül alan Ünlü Sanatçı Elvan Günaydın’ın da sahne aldığı gecede Şamdan Ailesine tebrik etti. Eray Şamdan’ın babası ve aynı zamanda Özel Antrenörü Adnan Şamdan ve eşi Nevriye Şamdan en mutlu günlerini yaşarken, Şampiyona destek olma sözleri verildi. Teknik Direktör Adnan Şamdan konukların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek başarıların devamını geleceğini ve Karate’nin olimpiyatlara alınması halinde ilk Olimpiyat madalyasını alacaklarına inandıklarını söyleyerek kendilerine bu güzel ortamı sağlayan Benzin Kafe İşletme sahiplerine ayrıca teşekkür etti. Gecede Gebzespor Başkanı İlker Çakır şampiyon sporcumuza ödül vererek büyük alkış aldı. ŞAMPİYONA DESTEK SÖZÜ Programda konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.” Sözünü hatırlatarak Eray’ın böyle bir sporcu olduğunu ve bütün Gebze’yi çok mutlu ettiğini söyledi. CHP İlçe Başkanı Yakup Yılmaz da Şampiyonu alnından öpüp kutlayarak AK Parti Gebze ilçe Başkanı hasan Soba’ya çağrıda bulunarak Gebze Belediye Meclisi’nden Eray için ödül verilmesini ve bu teklifi Meclis üyeleriyle destekleyeceklerini söylerken, bu teklife Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba olumlu yanıt vererek “Eray için üzerimize düşeni yapacağız. O bize büyük bir sevinç  yaşattı. Yeni Eray’ların yetişmesini istiyoruz. Biz sporcunun her zaman yanında olduk: üzerimize düşeni yapacağız.”dedi.    
Gebze’nin Siyaset, Spor ve STK camiası, Dünya Karate Şampiyonu Eray Şamdan’ın şampiyonluk kutlamasında buluştu. Karate’nin Messi’si Eray Şamdan ve Ailesi büyük sevinç yaşarken, Şampiyona destek olma sözü verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Endonezya’da yapılan Dünya Karate Şampiyonası’nda Dünya şampiyonum olarak gururumuz olan Gebzeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Sporcumuz Eray Şamdan için Gebze Benzin Kafe’de görkemli bir kutlama programı yapıldı. Gebze Siyaset, Spor ve STK camiası benzin Kafe’de yapılan kutlamada buluştu.Şampiyonu adeta bağrına bastı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, CHP İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, KAİSİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Metin Baytöre, Altay ihtisas Kulüp Başkanı İsmail Altay, Darıca ideal ihtisas Spor Başkanı Ahmet Akçay olmak üzere çok sayıda davetli kutlamaya katıldı.

ŞAMDAN AİLESİ’NİN BÜYÜK SEVİNCİ

Eray Şamdan’ın aynı zamanda teyzesinin kızı olan ve Mustafa Ceceli ile yaptığı düet ile ödül alan Ünlü Sanatçı Elvan Günaydın’ın da sahne aldığı gecede Şamdan Ailesine tebrik etti. Eray Şamdan’ın babası ve aynı zamanda Özel Antrenörü Adnan Şamdan ve eşi Nevriye Şamdan en mutlu günlerini yaşarken, Şampiyona destek olma sözleri verildi. Teknik Direktör Adnan Şamdan konukların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek başarıların devamını geleceğini ve Karate’nin olimpiyatlara alınması halinde ilk Olimpiyat madalyasını alacaklarına inandıklarını söyleyerek kendilerine bu güzel ortamı sağlayan Benzin Kafe İşletme sahiplerine ayrıca teşekkür etti. Gecede Gebzespor Başkanı İlker Çakır şampiyon sporcumuza ödül vererek büyük alkış aldı.

ŞAMPİYONA DESTEK SÖZÜ

Programda konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.” Sözünü hatırlatarak Eray’ın böyle bir sporcu olduğunu ve bütün Gebze’yi çok mutlu ettiğini söyledi. CHP İlçe Başkanı Yakup Yılmaz da Şampiyonu alnından öpüp kutlayarak AK Parti Gebze ilçe Başkanı hasan Soba’ya çağrıda bulunarak Gebze Belediye Meclisi’nden Eray için ödül verilmesini ve bu teklifi Meclis üyeleriyle destekleyeceklerini söylerken, bu teklife Gebze ilçe Başkanı Hasan Soba olumlu yanıt vererek “Eray için üzerimize düşeni yapacağız. O bize büyük bir sevinç  yaşattı. Yeni Eray’ların yetişmesini istiyoruz. Biz sporcunun her zaman yanında olduk: üzerimize düşeni yapacağız.”dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.