Şampiyon belli oluyor!

Spor 21.06.2017 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyon belli oluyor!

DOSTLUK TURNUVASI’NDA FİNAL HEYECANI: SİMGEM YAPI MI? FARRİN-ÜÇLER Mİ?

75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda şampiyon yarın gece belli oluyor. Birbirinden zorlu rakiplerine devirerek finale çıkan Simgem Yapı ile Farrin-Üçler, turnuvanın en büyüğü olmak için sahaya çıkacaklar. Muhteşem final saat 23.00’da başlayacak. Ramazan ayında futbol severlere şölen havasında bir heyecan yaşatan Dostluk Turnuvası’nda yarın final heyecanı yaşanacak. Yarı final maçında Gemak FC karşısında mucizevi bir geri dönüş yaparak adını finale yazdıran Farrin-Üçler ile turnuvanın favorileri arasında gösterilen Simgem Yapı, final mücadelesinde kozlarını paylaşacaklar. Kadrolarından birbirinden değerli yıldızları bulunduran her iki takım, zorlu turnuvada ipi göğüsleyerek ses getirmek istiyor. Yarın saat 23.00’da başlayacak olan zorlu randevuyu bölgemizin önde gelen spor adamlarının da takip edeceği öğrenildi.    
DOSTLUK TURNUVASI’NDA FİNAL HEYECANI: SİMGEM YAPI MI? FARRİN-ÜÇLER Mİ?

75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen 2.Ramazan Ayı Dostluk Turnuvası’nda şampiyon yarın gece belli oluyor. Birbirinden zorlu rakiplerine devirerek finale çıkan Simgem Yapı ile Farrin-Üçler, turnuvanın en büyüğü olmak için sahaya çıkacaklar. Muhteşem final saat 23.00’da başlayacak.

Ramazan ayında futbol severlere şölen havasında bir heyecan yaşatan Dostluk Turnuvası’nda yarın final heyecanı yaşanacak. Yarı final maçında Gemak FC karşısında mucizevi bir geri dönüş yaparak adını finale yazdıran Farrin-Üçler ile turnuvanın favorileri arasında gösterilen Simgem Yapı, final mücadelesinde kozlarını paylaşacaklar. Kadrolarından birbirinden değerli yıldızları bulunduran her iki takım, zorlu turnuvada ipi göğüsleyerek ses getirmek istiyor. Yarın saat 23.00’da başlayacak olan zorlu randevuyu bölgemizin önde gelen spor adamlarının da takip edeceği öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.