Şampiyon Beylikbağıspor

Spor 15.03.2020 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şampiyon Beylikbağıspor

Şampiyon Beylikbağıspor Veee şampiyon Beylikbağıspor...2.Küme F Grubu’nda müthiş bir sezon geçiren Gebze temsilcisi Beylikbağıspor, ligin 9.haftasında ağırladığı Darıca Türkelispor’u 4-1 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala adını 1.Küme’ye yazdırdı. Koronavirüs nedeniyle tribünlere seyirci alınmasa da Beylikbağı Stadı’nın dışını dolduran yüzlerce Beylikbağıspor taraftarı, tezahüratlar ve meşalelerle takımların itici gücü oldular. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği rakibi Türkelispor’u bu kez farklı geçerek şampiyonluğa uzanan Beylikbağıspor, haklı bir zafere imza atarken, rakamlar da Beylikbağıspor’un bu başarını açıkça gösterdi. Oynadığı 9 maçın 8’ini kazanan ve yalnızca 1 beraberlik alan Gebze temsilcisi, 27 kez rakip ağları sarsarken kalesinde sadece 4 gol gördü. Beylikbağıspor ligin son haftasında Çayırova G.B deplasmanında formalite maçına çıkacak. Öte yandan F Grubu’nda Yavuz Selimspor ile Çayırova G.B arasında oynanması gereken maça konuk ekibin çıkmaması sonucunda sahadan 3 puanla ayrılan Yavuz Selimspor, Play-Off’lara kaldı.  

Şampiyon Beylikbağıspor

Veee şampiyon Beylikbağıspor...2.Küme F Grubu’nda müthiş bir sezon geçiren Gebze temsilcisi Beylikbağıspor, ligin 9.haftasında ağırladığı Darıca Türkelispor’u 4-1 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala adını 1.Küme’ye yazdırdı.

Koronavirüs nedeniyle tribünlere seyirci alınmasa da Beylikbağı Stadı’nın dışını dolduran yüzlerce Beylikbağıspor taraftarı, tezahüratlar ve meşalelerle takımların itici gücü oldular. Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği rakibi Türkelispor’u bu kez farklı geçerek şampiyonluğa uzanan Beylikbağıspor, haklı bir zafere imza atarken, rakamlar da Beylikbağıspor’un bu başarını açıkça gösterdi. Oynadığı 9 maçın 8’ini kazanan ve yalnızca 1 beraberlik alan Gebze temsilcisi, 27 kez rakip ağları sarsarken kalesinde sadece 4 gol gördü. Beylikbağıspor ligin son haftasında Çayırova G.B deplasmanında formalite maçına çıkacak. Öte yandan F Grubu’nda Yavuz Selimspor ile Çayırova G.B arasında oynanması gereken maça konuk ekibin çıkmaması sonucunda sahadan 3 puanla ayrılan Yavuz Selimspor, Play-Off’lara kaldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.