19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyon Darıca Deniz Yıldızları

Spor 23.11.2017 - 17:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyon Darıca Deniz Yıldızları

Şampiyon Darıca Deniz Yıldızları

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği maçları 10 Kasım’da başladı. Organizasyona 5 okul katılırken, takımlar tek devreli lig usulüne göre mücadele etti. Organizasyonda şampiyonluğunu daha önce ilan eden Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmit Namık kemal Anadolu Lisesi’ni 19-8 mağlup etti ve şampiyonluk kupasını aldı. Deniz Yıldızları ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek.  İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER  Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan son gün maçlarında Darıca Deniz Yıldızları, Deniz Yıldızları adına Ayşegül 9, Nurdan da 7 gol atarak galibiyetin ve şampiyonluğun mimarları arasında yer aldı. Körfez Atatürk Anadolu Lisesi, Darıca TOKİ MTAL’yi 17-8 yendi ve Kocaeli ikincisi oldu. Çekişmeli geçen maçların ardından şampiyon Darıca Deniz Yıldızları, ikinci Körfez Atatürk Anadolu Lisesi, üçüncü Darıca TOKİ MTAL ve dördüncü de Derince Merkez Bankası Anadolu Lisesi oldu. Maçların ardından kupa töreni düzenlendi.  
Şampiyon Darıca Deniz Yıldızları

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği maçları 10 Kasım’da başladı. Organizasyona 5 okul katılırken, takımlar tek devreli lig usulüne göre mücadele etti. Organizasyonda şampiyonluğunu daha önce ilan eden Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İzmit Namık kemal Anadolu Lisesi’ni 19-8 mağlup etti ve şampiyonluk kupasını aldı. Deniz Yıldızları ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek. 

İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER 

Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan son gün maçlarında Darıca Deniz Yıldızları, Deniz Yıldızları adına Ayşegül 9, Nurdan da 7 gol atarak galibiyetin ve şampiyonluğun mimarları arasında yer aldı. Körfez Atatürk Anadolu Lisesi, Darıca TOKİ MTAL’yi 17-8 yendi ve Kocaeli ikincisi oldu. Çekişmeli geçen maçların ardından şampiyon Darıca Deniz Yıldızları, ikinci Körfez Atatürk Anadolu Lisesi, üçüncü Darıca TOKİ MTAL ve dördüncü de Derince Merkez Bankası Anadolu Lisesi oldu. Maçların ardından kupa töreni düzenlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.