Şampiyon Deniz Yıldızları

Spor 18.01.2019 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyon Deniz Yıldızları

Şampiyon Deniz Yıldızları

Kocaeli’de yapılan Liseler arası hentbol il birinciliği karşılaşmalarında kızlarda  şampiyonluğa Darıca Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız hentbol takımı ulaştı. Dün oynanan son müsabakada rakibi Başiskele Anadolu Lisesini Nurdan, Ayşe ve Elif'in muhteşem oyunu ile 17-2 kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. İKİNCİ KEZ ÜST ÜSTE ŞAMPİYON Geçtiğimiz yıl yine şampiyonluğa ulaşan ekip bu yılda aynı başarıyı elde ederek haklı sevinç elde etti. Okul Müdürü Barış Şimdi şampiyonluğa ulaşan öğrencilerini ve Antrenör Mücahit Sak'ı tebrik ederek bu başarının okulun sosyal ve sportif etkinliklere verdiği önemle doğru orantılı olduğunu söyledi.
Şampiyon Deniz Yıldızları

Kocaeli’de yapılan Liseler arası hentbol il birinciliği karşılaşmalarında kızlarda  şampiyonluğa Darıca Denizyıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız hentbol takımı ulaştı. Dün oynanan son müsabakada rakibi Başiskele Anadolu Lisesini Nurdan, Ayşe ve Elif'in muhteşem oyunu ile 17-2 kazanarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

İKİNCİ KEZ ÜST ÜSTE ŞAMPİYON

Geçtiğimiz yıl yine şampiyonluğa ulaşan ekip bu yılda aynı başarıyı elde ederek haklı sevinç elde etti. Okul Müdürü Barış Şimdi şampiyonluğa ulaşan öğrencilerini ve Antrenör Mücahit Sak'ı tebrik ederek bu başarının okulun sosyal ve sportif etkinliklere verdiği önemle doğru orantılı olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.