Şampiyon haltercilerden Yeşildal’a ziyaret

Spor 13.12.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şampiyon haltercilerden Yeşildal’a ziyaret

Genel Sekreter ve Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal şampiyon haltercileri misafir etti İsrail‘de düzenlenen  23 Yaşaltı Gençler  Avrupa Halter Şampiyonası’nda n madalya ile dönen Kağıtspor Kulübü halter branşı sporcuları Berfin Altun ve Rabia Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Fatih Özkaraaslan, Halter Branş Kaptanı Ömer İslamoğlu ve antrenör Nurcihan Gönül katıldı. TOPLAMDA AVRUPA DERECESİ ALDILAR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün halter sporcuları İsrail’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etti. Sporculardan Berfin Altun silkme ve toplamda Avrupa ikincisi olurken Rabia Kaya da Avrupa üçüncüsü oldu. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM Makamında şampiyon sporcuları ağırlayan ve başarılarını kutlayan Dr. Ali Yeşildal, ‘’Kazandığınız başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ama başarılarınız bununla sınırlı kalmamalı daha çok çalışarak başarılarınızı arttırmalısınız. Hedefinizin Olimpiyat olmasını dilerken, sizleri tekrar tebrik ediyorum‘’ diye konuştu.

Genel Sekreter ve Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal şampiyon haltercileri misafir etti

İsrail‘de düzenlenen  23 Yaşaltı Gençler  Avrupa Halter Şampiyonası’nda n madalya ile dönen Kağıtspor Kulübü halter branşı sporcuları Berfin Altun ve Rabia Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Kağıtspor Kulübü Başkanı Dr. Ali Yeşildal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Kağıtspor Kulübü Genel Sekreteri Fatih Özkaraaslan, Halter Branş Kaptanı Ömer İslamoğlu ve antrenör Nurcihan Gönül katıldı.

TOPLAMDA AVRUPA DERECESİ ALDILAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü’nün halter sporcuları İsrail’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etti. Sporculardan Berfin Altun silkme ve toplamda Avrupa ikincisi olurken Rabia Kaya da Avrupa üçüncüsü oldu.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Makamında şampiyon sporcuları ağırlayan ve başarılarını kutlayan Dr. Ali Yeşildal, ‘’Kazandığınız başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ama başarılarınız bununla sınırlı kalmamalı daha çok çalışarak başarılarınızı arttırmalısınız. Hedefinizin Olimpiyat olmasını dilerken, sizleri tekrar tebrik ediyorum‘’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.