19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ŞAMPİYON HİDROPAKS TAYFUNSPOR!

Spor 06.01.2018 - 22:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ŞAMPİYON HİDROPAKS TAYFUNSPOR!

1.Küme B Grubu’nda şampiyon Hidropaks Gebze Tayfunspor…Bugün sahasında Hisareyn’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1’lik skorla deviren bordo beyazlılar, ligin bitimine 2 hafta kala namağlup şampiyon olarak adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan zorlu 90 dakikaya Gebzeli futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Mücadeleye tutuk başlayan Hidropaks Gebze Tayfunspor, 9.dakikada Soner Güner’in kafa golüyle maçta 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra çabuk sonuca gitme girişimleri sebebiyle orta sahada bir çok kez top kaybeden ve istediği ritmi yakalayamayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri devreye 1-0 geride girdi. MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ Maçın ikinci yarısında muhteşem taraftarının desteğiyle bambaşka bir kimliğe bürünen Hidropaks Gebze Tayfunspor’un, ilk yarıdaki panik görüntüsünün yerini olgun ve coşkulu futbola bıraktı. Rakip kaleyi abluka altına alan bordo beyazlılar, aradığı gole 69’da ulaştı. 67.dakikada bariz gol şansını elle kesen Hisareyn futbolcusu Bahtiyar Altan takımını 10 kişi bırakırken, maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. KAPTAN SKORA DENGE GETİRDİ Topun başına geçen kaptan Ender Şahin, net vuruşuyla 69’da skora denge getirdi. Bu dakikadan sonra risk alan Hisareyn karşısında net pozisyonlar yakalayan Hidropaks Gebze Tayfunspor, adeta gol kaçırma yarışına girdi. 80.dakikada Hisareyn’in tehlikeli atağında yürekler ağza gelse de şampiyonluğu müjdeleyen gol Tayfunspor’un yıldızı Mahmut Köksal’dan geldi. MAHMUT FİŞİ ÇEKTİ 85’te şık bir plase ile topu filelerle buluşturan Mahmut, Metin Oktay tribünlerini sevince boğdu. Kalan dakikalarda kalesini gole kapatan bordo beyazlılar, mücadeleyi 2-1 kazanarak ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi Hisareyn ile arasındaki puan farkını 8’e çıkararak namağlup şampiyonluğunu ilan etti.
1.Küme B Grubu’nda şampiyon Hidropaks Gebze Tayfunspor…Bugün sahasında Hisareyn’i 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1’lik skorla deviren bordo beyazlılar, ligin bitimine 2 hafta kala namağlup şampiyon olarak adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı.

Metin Oktay Stadı’nda oynanan zorlu 90 dakikaya Gebzeli futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Mücadeleye tutuk başlayan Hidropaks Gebze Tayfunspor, 9.dakikada Soner Güner’in kafa golüyle maçta 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra çabuk sonuca gitme girişimleri sebebiyle orta sahada bir çok kez top kaybeden ve istediği ritmi yakalayamayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri devreye 1-0 geride girdi.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Maçın ikinci yarısında muhteşem taraftarının desteğiyle bambaşka bir kimliğe bürünen Hidropaks Gebze Tayfunspor’un, ilk yarıdaki panik görüntüsünün yerini olgun ve coşkulu futbola bıraktı. Rakip kaleyi abluka altına alan bordo beyazlılar, aradığı gole 69’da ulaştı. 67.dakikada bariz gol şansını elle kesen Hisareyn futbolcusu Bahtiyar Altan takımını 10 kişi bırakırken, maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi.

KAPTAN SKORA DENGE GETİRDİ

Topun başına geçen kaptan Ender Şahin, net vuruşuyla 69’da skora denge getirdi. Bu dakikadan sonra risk alan Hisareyn karşısında net pozisyonlar yakalayan Hidropaks Gebze Tayfunspor, adeta gol kaçırma yarışına girdi. 80.dakikada Hisareyn’in tehlikeli atağında yürekler ağza gelse de şampiyonluğu müjdeleyen gol Tayfunspor’un yıldızı Mahmut Köksal’dan geldi.

MAHMUT FİŞİ ÇEKTİ

85’te şık bir plase ile topu filelerle buluşturan Mahmut, Metin Oktay tribünlerini sevince boğdu. Kalan dakikalarda kalesini gole kapatan bordo beyazlılar, mücadeleyi 2-1 kazanarak ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi Hisareyn ile arasındaki puan farkını 8’e çıkararak namağlup şampiyonluğunu ilan etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.