19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyon ünvanını korudu 2-0

06.07.2015 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şampiyon ünvanını korudu 2-0

21. Kontakt Basın Turnuvası finalinde, Entopest ile Ünsa Çatı, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda, Gebze’nin ilk gece maçında karşı karşıya geldi. Şaban Kaya’nın yönettiği nefes kesen finalde kazanan Entopest oldu. Abdurrahman Kırmacı ve Vedat Bora şampiyonluk kupasını getiren golleri kaydetti. 2-0

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ve Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın da izlediği karşılaşmaya her iki takımda Gebzespor’a başarı dileyen pankartlarla çıktı. Entopest kadrosuna Kerim ve Vedat’ı katarken, Ünsa Çatı 7 takviye ile mücadele etti. Şampiyon kupasını ASKF Başkanı Murat Aydın ve İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak’tan aldı. GOL KAÇIRMA YARIŞI Gebze Alaettin Kurt Stadı, Basın Turnuvasının 21. Yılında ilk kez bir gece maçına ev sahipliği yaptı. Stat çevresinde ki ışıklandırmalar özel bir jenaratör getirilerek yakıldı. Işıl ışıl olan sahada, stat zeminide kalitesi ile beğeni topladı. Zorlu final maçında iki takımda temkinli oyun tercih ederken, pozisyon bulan takım Entopest oldu. Bu turnuvada bir çok kez şampiyonluk yaşayan Entosav firmasının kardeş kuruluşu olan Entopest, Yusuf, Okan ve Vedat ile ilk yarıda 5 net fırsattan yararlanamadı. İkinci yarıda da gol kaçırma yarışını sürdüren Entopest, 58. Dakikada Abdurrahman Kırmacı’nın jeneriklik firikik golüyle öne geçti. Son bölümde savunmasında açıklar veren Ünsa Çatı’nın umutlarını bitiren sayı ise 67. De Vedat Bora’dan geldi. KAFLI TEBRİK ETTİ Gece oynanan maçı izleyenler arasında yer alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Alaettin Kurt Stadı’nın zeminine ve gece yarısı maç izlemeyle gelen sporseverlere övgü yağdırdı. Kaflı, karşılaşma öncesi her iki takıma da başarı dileğinde bulunurken, Gebze’de bu tür organizasyonların sayısının artması gerektiğine dikkat çekti ve yapılan organizasyon da emeği geçenleri kutladı. Stada AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, yöneticiler Köksal Tatoğlu, Samet Coşkun ve çok sayıda partiliyle gelen Kaflı, başka bir programı olduğu için final maçının ikinci yarısını izleyemedi. KUPA YILDIZTEKİN KARDEŞLERİN Basın Turnuvasının en başarılı takımı olan Entosav, bu yıl Entopest ismi turnuvada yer alırken, kadrosunda ki isimler değişmedi. Ve tabi, turnuvanın sonucuda. İş ve siaset dünyasından tanıdığımız Gencay-Olcay ve Mustafa Yıldıztekin kardeşlerin takımı olan Entopest, Ünsa Çatı engelini iki golle aşarken, kupayı Yıldıztekin kardeşler birlikte kaldırdı. ASKF Başkanı Murat Aydın ve Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak’ın elinden kupayı alan Yıldıztekin kardeşler, büyük sevinç yaşadı. EN CENTİLMEN FİYAKA Entopest’in şampiyon olduğu 21. Kontakt Basın Turnuvası’nda, Ünsa Çatı ikincilik kupasını ve madalyalarını aldı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Fiyaka oldu. Fiyaka Yöntim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş ve yönetici arkadaşları kupayı, Alaettin Kurt Stadı Müdürü Sinem hanımın ellerinden aldı. Turnuvanın en centilmen futbolcusu Beyler Plastik sahibi Deniz bey olurken, turnuvanın futbolcusu da Entopest’ten Üstün Arslen seçildi.
21. Kontakt Basın Turnuvası finalinde, Entopest ile Ünsa Çatı, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda, Gebze’nin ilk gece maçında karşı karşıya geldi. Şaban Kaya’nın yönettiği nefes kesen finalde kazanan Entopest oldu. Abdurrahman Kırmacı ve Vedat Bora şampiyonluk kupasını getiren golleri kaydetti. 2-0

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı ve Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın da izlediği karşılaşmaya her iki takımda Gebzespor’a başarı dileyen pankartlarla çıktı. Entopest kadrosuna Kerim ve Vedat’ı katarken, Ünsa Çatı 7 takviye ile mücadele etti. Şampiyon kupasını ASKF Başkanı Murat Aydın ve İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak’tan aldı.

GOL KAÇIRMA YARIŞI

Gebze Alaettin Kurt Stadı, Basın Turnuvasının 21. Yılında ilk kez bir gece maçına ev sahipliği yaptı. Stat çevresinde ki ışıklandırmalar özel bir jenaratör getirilerek yakıldı. Işıl ışıl olan sahada, stat zeminide kalitesi ile beğeni topladı. Zorlu final maçında iki takımda temkinli oyun tercih ederken, pozisyon bulan takım Entopest oldu. Bu turnuvada bir çok kez şampiyonluk yaşayan Entosav firmasının kardeş kuruluşu olan Entopest, Yusuf, Okan ve Vedat ile ilk yarıda 5 net fırsattan yararlanamadı. İkinci yarıda da gol kaçırma yarışını sürdüren Entopest, 58. Dakikada Abdurrahman Kırmacı’nın jeneriklik firikik golüyle öne geçti. Son bölümde savunmasında açıklar veren Ünsa Çatı’nın umutlarını bitiren sayı ise 67. De Vedat Bora’dan geldi.

KAFLI TEBRİK ETTİ

Gece oynanan maçı izleyenler arasında yer alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, Alaettin Kurt Stadı’nın zeminine ve gece yarısı maç izlemeyle gelen sporseverlere övgü yağdırdı. Kaflı, karşılaşma öncesi her iki takıma da başarı dileğinde bulunurken, Gebze’de bu tür organizasyonların sayısının artması gerektiğine dikkat çekti ve yapılan organizasyon da emeği geçenleri kutladı. Stada AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, yöneticiler Köksal Tatoğlu, Samet Coşkun ve çok sayıda partiliyle gelen Kaflı, başka bir programı olduğu için final maçının ikinci yarısını izleyemedi.

KUPA YILDIZTEKİN KARDEŞLERİN

Basın Turnuvasının en başarılı takımı olan Entosav, bu yıl Entopest ismi turnuvada yer alırken, kadrosunda ki isimler değişmedi. Ve tabi, turnuvanın sonucuda. İş ve siaset dünyasından tanıdığımız Gencay-Olcay ve Mustafa Yıldıztekin kardeşlerin takımı olan Entopest, Ünsa Çatı engelini iki golle aşarken, kupayı Yıldıztekin kardeşler birlikte kaldırdı. ASKF Başkanı Murat Aydın ve Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak’ın elinden kupayı alan Yıldıztekin kardeşler, büyük sevinç yaşadı.

EN CENTİLMEN FİYAKA

Entopest’in şampiyon olduğu 21. Kontakt Basın Turnuvası’nda, Ünsa Çatı ikincilik kupasını ve madalyalarını aldı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Fiyaka oldu. Fiyaka Yöntim Kurulu Başkanı Muhammet Demirtaş ve yönetici arkadaşları kupayı, Alaettin Kurt Stadı Müdürü Sinem hanımın ellerinden aldı. Turnuvanın en centilmen futbolcusu Beyler Plastik sahibi Deniz bey olurken, turnuvanın futbolcusu da Entopest’ten Üstün Arslen seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.