19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyona için 65 Ülkeden Gebze’ye geliyorlar

Gebze 03.09.2018 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyona için 65 Ülkeden Gebze’ye geliyorlar

Dünya Gençler Satranç Şampiyonası, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 65 ülkeden satranç ustalarının katılımıyla Gebze’de gerçekleşecek. Şampiyona yarın (5 Eylül Çarşamba) saat 14:30’da start alacak.

Dünyanın satranç ustaları Gebze’ye geliyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde Gebze bir büyük spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapacak.  Dünya Gençler Satranç Şampiyonası Türkiye Satranç Federasyonu ve Gebze Belediyesi iş birliğinde Gebze’de gerçekleşecek. Ramada Plaza Asia İstanbul Airport’ta gerçekleşecek olan şampiyonada 65 farklı ülkeden 211’i yabancı toplam 270 sporcu yarışacak. Erkekler kategorisinde 165 kadınlarda 105 kategorisinde sporcunun yarışacağı Şampiyona için erkelerde 1900 kadınlarda 1650 Uluslararası Kuvvet Puanı (ELO) uygulandı. SATRANÇ ÖNEMLİ BİR SPOR  Satranç sporunun gençlerin zihinsel gelişimleri için çok önemli bir spor olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sporun her dalında olduğu gibi satrancın gelişimine önemli katkı sunacağını düşündüğü şampiyonaya ev sahipliği yapmanın haklı sevincini Gebzeli hemşerileriyle paylaşacaklarını dile getirdi. SPORCULAR GEBZE’Yİ TANIYACAK Ayrıca Şampiyona boyunca sporculara Gebze’yi tanıtmak amacıyla sürekli otobüs seferleri düzenlenecek. Gebze’yi en iyi şekilde tanıtmak için düzenlenecek turlarla sporcular Gebze Center, Gebze Çarşı ve Eskihisar gibi Gebze’nin önemli yerlerini gezme fırsatı bulacak.        
Dünya Gençler Satranç Şampiyonası, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde 65 ülkeden satranç ustalarının katılımıyla Gebze’de gerçekleşecek. Şampiyona yarın (5 Eylül Çarşamba) saat 14:30’da start alacak.

Dünyanın satranç ustaları Gebze’ye geliyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde Gebze bir büyük spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapacak.  Dünya Gençler Satranç Şampiyonası Türkiye Satranç Federasyonu ve Gebze Belediyesi iş birliğinde Gebze’de gerçekleşecek. Ramada Plaza Asia İstanbul Airport’ta gerçekleşecek olan şampiyonada 65 farklı ülkeden 211’i yabancı toplam 270 sporcu yarışacak. Erkekler kategorisinde 165 kadınlarda 105 kategorisinde sporcunun yarışacağı Şampiyona için erkelerde 1900 kadınlarda 1650 Uluslararası Kuvvet Puanı (ELO) uygulandı.

SATRANÇ ÖNEMLİ BİR SPOR 
Satranç sporunun gençlerin zihinsel gelişimleri için çok önemli bir spor olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sporun her dalında olduğu gibi satrancın gelişimine önemli katkı sunacağını düşündüğü şampiyonaya ev sahipliği yapmanın haklı sevincini Gebzeli hemşerileriyle paylaşacaklarını dile getirdi.

SPORCULAR GEBZE’Yİ TANIYACAK

Ayrıca Şampiyona boyunca sporculara Gebze’yi tanıtmak amacıyla sürekli otobüs seferleri düzenlenecek. Gebze’yi en iyi şekilde tanıtmak için düzenlenecek turlarla sporcular Gebze Center, Gebze Çarşı ve Eskihisar gibi Gebze’nin önemli yerlerini gezme fırsatı bulacak.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.