Şampiyona yakışır gece!

Spor 02.02.2018 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyona yakışır gece!

HİDROPAKS TAYFUNSPOR ŞAMPİYONLUK YEMEĞİNDE BULUŞTU

Emek, özveri, centilmenlik, mücadele, hırs ve başarı…İşte bu kelimeler tam anlamıyla Hidropaks Gebze Tayfunspor’u özetleyen sözler olarak tarihe geçti. Namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e merhaba diyen bordo beyazlılar, dün akşam şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.   Yöneticiler, müthiş sezonun ardından haklı bir gurur yaşadılar.     Maruf Işıkdağ futbolculara hitaben konuşma yaptı.   1.Küme’de unutulmaz bir sezon geçirip namağlup şampiyon olarak adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Hidropaks Gebze Tayfunspor, dün akşam şampiyonluk yemeğinde buluştu. Aynı zamanda Hidropaks Tayfunspor’un yöneticiliğini yapan Mert Pınar’ın işletmeciliğini yaptığı Beybaba Çiftliği Restoran’da bir araya gelen şampiyonlar, haklı şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardılar.   Attığı gollerle takıma önemli katkı yapan kaptan Ender, madalyasını Işıkdağ’dan aldı.   Maruf Işıkdağ, tüm oyunculara tek tek madalya verdi.   Işıkdağ ve Bulun, omuz omuza vererek bu başarıda önemli rol oynadılar.   YÖNETİM, TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULAR KATILDI Şampiyonluk yemeğine Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Sportif Direktör Serdar Bulun, kulüp yöneticilerinden Maruf Işıkdağ, Köksal Aydın, Mert Pınar ve Ali Dülker’in yanı sıra, teknik heyet ve futbolcular katıldı.     Ali Dülker(solda) ve Mert Pınar(sağda) objektiflerimize böyle yansıdı.   Madalya, hediye ve prim alan futbolcuların mutlulukları tavan yaptı.   Serdar Bulun, özel bardak kupaları tekhik heyet ve futbolculara hediye etti.   EN ÖZEL MİSAFİR HÜSEYİN Hidropaks Gebze Tayfunspor’un şampiyonluk yemeğindeki en özel misafiri kuşkusuz Hüseyin Zorlu oldu. Bir dönem Tayfunspor’da yöneticlik yapan Zeki Zorlu’nun oğlu olan Hüseyin Zorlu, Hidropaks Tyayfunspor’u hiçbir maçta yalnız bırakmayarak takımına olan bağlılığını göstermişti. Şampiyonluk yemeğinde de gecenin en renkli siması olan Hüseyin’e Tayfunspor yönetimi madalya ve bardak kupa hediyesi vererek vefakar taraftarına olan sevgisini gösterdi. MADALYA, HEDİYE VE PRİM DAĞITILDI Son derece keyifli ve eğleceli geçen şampiyonluk yemeği sonrasında, Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, tüm futbolculara madalya takdiminde bulunurken, Hidropaks Gebze Tayfunspor logolu özel hazırlatılan bardak kupaları da hediye olarak verdi. Kurumsal yapısından ödün vermeyen bordo beyazlı kulüp, son olarak teknik heyet ve futbolculara şampiyonluk primi dağıtarak profesyonel kulüpleri aratmadı.                      
HİDROPAKS TAYFUNSPOR ŞAMPİYONLUK YEMEĞİNDE BULUŞTU

Emek, özveri, centilmenlik, mücadele, hırs ve başarı…İşte bu kelimeler tam anlamıyla Hidropaks Gebze Tayfunspor’u özetleyen sözler olarak tarihe geçti. Namağlup şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e merhaba diyen bordo beyazlılar, dün akşam şampiyonluk yemeğinde bir araya geldi.

 

Yöneticiler, müthiş sezonun ardından haklı bir gurur yaşadılar.

 

 

Maruf Işıkdağ futbolculara hitaben konuşma yaptı.

 

1.Küme’de unutulmaz bir sezon geçirip namağlup şampiyon olarak adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Hidropaks Gebze Tayfunspor, dün akşam şampiyonluk yemeğinde buluştu. Aynı zamanda Hidropaks Tayfunspor’un yöneticiliğini yapan Mert Pınar’ın işletmeciliğini yaptığı Beybaba Çiftliği Restoran’da bir araya gelen şampiyonlar, haklı şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardılar.

 

Attığı gollerle takıma önemli katkı yapan kaptan Ender, madalyasını Işıkdağ’dan aldı.

 

Maruf Işıkdağ, tüm oyunculara tek tek madalya verdi.

 

Işıkdağ ve Bulun, omuz omuza vererek bu başarıda önemli rol oynadılar.

 

YÖNETİM, TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULAR KATILDI

Şampiyonluk yemeğine Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, Sportif Direktör Serdar Bulun, kulüp yöneticilerinden Maruf Işıkdağ, Köksal Aydın, Mert Pınar ve Ali Dülker’in yanı sıra, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

 

 

Ali Dülker(solda) ve Mert Pınar(sağda) objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Madalya, hediye ve prim alan futbolcuların mutlulukları tavan yaptı.

 

Serdar Bulun, özel bardak kupaları tekhik heyet ve futbolculara hediye etti.

 

EN ÖZEL MİSAFİR HÜSEYİN

Hidropaks Gebze Tayfunspor’un şampiyonluk yemeğindeki en özel misafiri kuşkusuz Hüseyin Zorlu oldu. Bir dönem Tayfunspor’da yöneticlik yapan Zeki Zorlu’nun oğlu olan Hüseyin Zorlu, Hidropaks Tyayfunspor’u hiçbir maçta yalnız bırakmayarak takımına olan bağlılığını göstermişti. Şampiyonluk yemeğinde de gecenin en renkli siması olan Hüseyin’e Tayfunspor yönetimi madalya ve bardak kupa hediyesi vererek vefakar taraftarına olan sevgisini gösterdi.

MADALYA, HEDİYE VE PRİM DAĞITILDI

Son derece keyifli ve eğleceli geçen şampiyonluk yemeği sonrasında, Hidropaks Gebze Tayfunspor yönetimi, tüm futbolculara madalya takdiminde bulunurken, Hidropaks Gebze Tayfunspor logolu özel hazırlatılan bardak kupaları da hediye olarak verdi. Kurumsal yapısından ödün vermeyen bordo beyazlı kulüp, son olarak teknik heyet ve futbolculara şampiyonluk primi dağıtarak profesyonel kulüpleri aratmadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.