Şampiyonlar ağırlandı

Spor 21.02.2017 - 19:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyonlar ağırlandı

Başta 5.kez Avrupa Şampiyonu olan Eray Şamdan ve diğer şampiyon Darıcalı kareteci sporcuların onuruna  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan ve Darıca Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk tarafından bir yemek verildi.  Yemekte milli antrenör ve hakemimiz aynı zamanda şampiyon sporcu Eray Şamdan'ın hocası ve babası Adnan Şamdan'da hazır bulundu. Yemek sonrası sporcuların başarı onuruna bir şampiyonluk pastası da kesildi.  Ayrıntılar Yarın Hedef Gazetesi Spor'da

Başta 5.kez Avrupa Şampiyonu olan Eray Şamdan ve diğer şampiyon Darıcalı kareteci sporcuların onuruna  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan ve Darıca Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk tarafından bir yemek verildi.  Yemekte milli antrenör ve hakemimiz aynı zamanda şampiyon sporcu Eray Şamdan'ın hocası ve babası Adnan Şamdan'da hazır bulundu. Yemek sonrası sporcuların başarı onuruna bir şampiyonluk pastası da kesildi. 

Ayrıntılar Yarın Hedef Gazetesi Spor'da

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.