ŞAMPİYONLAR DİLOVASI'NA GELİYOR

Spor 18.10.2017 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ŞAMPİYONLAR DİLOVASI'NA GELİYOR

P&G Türkiye’nin Olimpik Anneler Projesi kapsamında 81 ilde 81 okula spor malzemesi desteği bu yıl Kocaeli’den başlıyor Dilovası Mübeccel Çolakoğlu Ortaokuluöğrencileri yeni spor malzemelerini Olimpiyat Madalyalı Güreşçimiz Taha Akgül ile 29. Dünya Üniversitelerarası Yaz Spor Oyunları’nda yüzme dalında Türkiye’ye ilk madalyayı kazandıran Nida Eliz Üstündağ, Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadın güreş kategorisinde iki madalya birden kazanan ilk sporcu olan Evin Demirhan gibi geleceğin olimpiyat şampiyonlarının elinden alacak. P&G Türkiye ve Kafkaslar Marka Operasyonları Direktörü Taygun Günay ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Mücahit Akgün, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ve şampiyon sporcuların katılımıyla gerçekleştirecek    

P&G Türkiye’nin Olimpik Anneler Projesi kapsamında 81 ilde 81 okula spor malzemesi desteği bu yıl Kocaeli’den başlıyor

Dilovası Mübeccel Çolakoğlu Ortaokuluöğrencileri yeni spor malzemelerini Olimpiyat Madalyalı Güreşçimiz Taha Akgül ile 29. Dünya Üniversitelerarası Yaz Spor Oyunları’nda yüzme dalında Türkiye’ye ilk madalyayı kazandıran Nida Eliz Üstündağ, Dünya Güreş Şampiyonası’nda kadın güreş kategorisinde iki madalya birden kazanan ilk sporcu olan Evin Demirhan gibi geleceğin olimpiyat şampiyonlarının elinden alacak.

P&G Türkiye ve Kafkaslar Marka Operasyonları Direktörü Taygun Günay ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Mücahit Akgün, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ve şampiyon sporcuların katılımıyla gerçekleştirecek

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.