19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyonlar sahaya iniyor!

Spor 31.08.2018 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyonlar sahaya iniyor!

GEBZESPOR VE DARICA G.B YENİ SEZONA START VERİYOR

Geçen sezon elde ettikleri şampiyonlukla aynı sezonda lig atlayarak renklerine gönül veren taraftarlarını sevince boğan bölgemizin iki lokomotofi Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği, 2018-2019 sezonuna start veriyor. Transfer engelini kaldırarak bugün yeni transferlerine lisans çıkartan Gebzespor, 5 yıl aradan sonra geri döndüğü 3.Lig’de sezonun ilk maçında yarın deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Şile ilçe Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak olan mücadeleyi Aydın bölgesi hakemi Eren Özyemişcioğlu yönetecek. DARICA G.B TARAFTARINDAN YOKSUN 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek adını 2.Lig’e yazdıran Darıca Gençlerbirliği ise yeni sezonun ilk maçında Pazar günü sahasında Tokatspor ile karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak sahaya çıkacak olan sarı yeşilliler, sezona 3 puanla merhaba demek istiyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak olan mücadeleyi Antalya bölgesi hakemi Gökçen Öztürk yönetecek.
GEBZESPOR VE DARICA G.B YENİ SEZONA START VERİYOR

Geçen sezon elde ettikleri şampiyonlukla aynı sezonda lig atlayarak renklerine gönül veren taraftarlarını sevince boğan bölgemizin iki lokomotofi Gebzespor ve Darıca Gençlerbirliği, 2018-2019 sezonuna start veriyor. Transfer engelini kaldırarak bugün yeni transferlerine lisans çıkartan Gebzespor, 5 yıl aradan sonra geri döndüğü 3.Lig’de sezonun ilk maçında yarın deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Şile ilçe Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak olan mücadeleyi Aydın bölgesi hakemi Eren Özyemişcioğlu yönetecek.

DARICA G.B TARAFTARINDAN YOKSUN

10 yıllık şampiyonluk hasretine son vererek adını 2.Lig’e yazdıran Darıca Gençlerbirliği ise yeni sezonun ilk maçında Pazar günü sahasında Tokatspor ile karşı karşıya gelecek. Seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak sahaya çıkacak olan sarı yeşilliler, sezona 3 puanla merhaba demek istiyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak olan mücadeleyi Antalya bölgesi hakemi Gökçen Öztürk yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.