“Şampiyonluğa kenetlendik”

Spor 08.05.2019 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Şampiyonluğa kenetlendik”

TUZLASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL ŞENGÜL:

2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor, Play-Off yarı final ilk maçında sahasında ağırlayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla birlikte tamamladı. Son yapılan çalışma öncesinde genel bir değerlendirmede bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü İsmail Şengül, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. KARADAĞ’A TEŞEKKÜR Tuzlaspor’da görev başlamalarına vesile olan Sportif Direktör Turgut Karadağ’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Şengül, “Sportif Direktörümüz Sayın Turgut Karadağ, hiç kimsenin yapamadığını yapıp, cesaret örneği göstererek bizleri buraya getirdi. Bize inanıp güvenmesinden dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum. Tuzlaspor gibi değerli bir kulüpte çalışmak bizim için bir şans. Bize güvenenleri mahcup etmek istemiyoruz” dedi. MORALLER ÜST SEVİYEDE Ferdi olarak üst düzey bir takıma sahip olduklarını altını çizen Teknik Direktör Şengül, uzun haftalar liderlik koltuğunda oturmuş bir takım olduklarını hatırlatarak, “Son haftalarda gözle görülür bir düşüş yaşandığı ortada. Ekip olarak göreve geliş sürecimiz ile başlayan moral ve motivasyon artışımızın, Play-Off maçlarımıza olumlu yansıyacağına eminiz. Takımızda gerçekten güzel bir birliktelik ve aile ortamı var. Rakibimiz Manisa’nın tehlikeli yönlerini ve zaaflarını en ince ayrıntıya kadar tespit ettik. Tuzlaspor camiası olarak şampiyonluğa kenetlendiğimizi yarın Manisa karşısında alacağımız avantajlı skorla birlikte göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı. ŞAMPİYONLUĞU FEYZİ BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ Son olarak Tuzlaspor Başkanı Feyzi İlhanlı ve yönetim kuruluna ayrı bir parantez açan Tuzlaspor Teknik Direktörü İsmail Şengül, “Feyzi başkanımız, bizi ve oyuncularımızı inanılmaz derecede motive ediyor. Futbolu seven ve değer katan biri olarak başkanımız ve yöneticilerimize takımımıza olan katkı ve desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Uzun süredir Play-Off şanssızlığı yaşayan başkanımıza bu kez sevindirerek şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz” dedi.      
TUZLASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL ŞENGÜL:

2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor, Play-Off yarı final ilk maçında sahasında ağırlayacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla birlikte tamamladı. Son yapılan çalışma öncesinde genel bir değerlendirmede bulunan Tuzlaspor Teknik Direktörü İsmail Şengül, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

KARADAĞ’A TEŞEKKÜR

Tuzlaspor’da görev başlamalarına vesile olan Sportif Direktör Turgut Karadağ’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Şengül, “Sportif Direktörümüz Sayın Turgut Karadağ, hiç kimsenin yapamadığını yapıp, cesaret örneği göstererek bizleri buraya getirdi. Bize inanıp güvenmesinden dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum. Tuzlaspor gibi değerli bir kulüpte çalışmak bizim için bir şans. Bize güvenenleri mahcup etmek istemiyoruz” dedi.

MORALLER ÜST SEVİYEDE

Ferdi olarak üst düzey bir takıma sahip olduklarını altını çizen Teknik Direktör Şengül, uzun haftalar liderlik koltuğunda oturmuş bir takım olduklarını hatırlatarak, “Son haftalarda gözle görülür bir düşüş yaşandığı ortada. Ekip olarak göreve geliş sürecimiz ile başlayan moral ve motivasyon artışımızın, Play-Off maçlarımıza olumlu yansıyacağına eminiz. Takımızda gerçekten güzel bir birliktelik ve aile ortamı var. Rakibimiz Manisa’nın tehlikeli yönlerini ve zaaflarını en ince ayrıntıya kadar tespit ettik. Tuzlaspor camiası olarak şampiyonluğa kenetlendiğimizi yarın Manisa karşısında alacağımız avantajlı skorla birlikte göstermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUĞU FEYZİ BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ

Son olarak Tuzlaspor Başkanı Feyzi İlhanlı ve yönetim kuruluna ayrı bir parantez açan Tuzlaspor Teknik Direktörü İsmail Şengül, “Feyzi başkanımız, bizi ve oyuncularımızı inanılmaz derecede motive ediyor. Futbolu seven ve değer katan biri olarak başkanımız ve yöneticilerimize takımımıza olan katkı ve desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Uzun süredir Play-Off şanssızlığı yaşayan başkanımıza bu kez sevindirerek şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.