Şampiyonluk bizim olacak

Spor 01.05.2017 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyonluk bizim olacak

Perşembe günü Play-Off yarı final ilk maçında Diyarbekirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Darıca G.B’de Başkan Mustafa Öztürk, iddialı açıklamalarda bulundu. Diyarbekir’den avantajlı bir skorla döneceklerini belirten Öztürk, ‘’Şampiyonluk bizim olacak’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe günü başlayacak olan Play-Off maçları öncesinde dün akşam basının karşısına çıktı. Elite Otel’de düzenlenen basın toplantısına, Başkan Öztürk’ün yanı sıra kulüp yöneticilerinden Metin İnan, Zeki Sarı, Mustafa İltekin, Lokman Demirtaş, İbrahim Pilavcı, Mücahid Vural, Yakup Yönten, Hakan Özcan ve Yasin Altay katıldı. ‘HEDEFİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEDİK’ Geride kalan sezonun değerlendirmesini yaparak sözlerine başlayan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, sezon başında direkt şampiyonluğu hedefleyerek yola çıktıklarını, maddi ve manevi tüm imkanları seferber etmelerine rağmen bunu başaramadıklarını söyledi. 2.Lig hedefinden asla vazgeçmediklerini belirten Öztürk, Play-Off’tan şampiyon olarak çıkacaklarını söyledi.     ‘6-7 MİLYON TL PARA HARCADIK’ 2016-2017 sezonunda 6-7 Milyon TL harcadıklarını belirten Başkan Öztürk, ‘’Her yıl lig sonuna doğru klübümzde yaşanan maddi sıkıntılar sebebiyle takımımız 2.Lig’in kapısından döndü. Bu sene de aynı şeyin yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Bu zamana dek 6-7 Milyon TL para harcadık. Bu parayı çöpe atmamak için kesenin ağzını açacağız’’dedi. Öte yandan Başkan Öztürk, şampiyonluk priminin ise 500 Bin TL olarak açıkladıklarını söyledi. ‘ŞANSIMIZ YÜZDE 1 DE OLSA ŞAMPİYON OLACAĞIZ’ Basın mensuplarının ‘Diyarbekirspor ve Sakaryaspor gibi takımların yer aldığı Play-Off’ta şansınızı yüzde kaç olarak görüyorsunuz’ sorusunu yanıtlayan Başkan Öztürk, ‘’Şansımız yüzde 1 de olsa, yüzde 99 da olsa, biz şampiyon olacağız. Bu konuda en ufak şüphemiz yok. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. O sene bu sene olacak’’dedi.     ‘3-0’LIK MAÇ KİMSEYİ ALDATMASIN’ Diyarbekirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta alınan 3-0’lık yenilginin kimseyi aldatmaması gerektiğini söyledi. Öztürk, ‘’O maç Diyarbekirspor takımı için bir kırılma maçıydı. Sezonun en iyi futbolunu bize karşı oynadılar. O gün biz de kötü günümüzde olunca ortaya böyle bir sonuç çıktı. Diyarbekirspor deplasmanından en kötü 1-1 ya da 2-2 gibi gollü beraberliklerle dönersek Darıca’da işi bitiririz’’dedi.
Perşembe günü Play-Off yarı final ilk maçında Diyarbekirspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Darıca G.B’de Başkan Mustafa Öztürk, iddialı açıklamalarda bulundu. Diyarbekir’den avantajlı bir skorla döneceklerini belirten Öztürk, ‘’Şampiyonluk bizim olacak’’dedi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe günü başlayacak olan Play-Off maçları öncesinde dün akşam basının karşısına çıktı. Elite Otel’de düzenlenen basın toplantısına, Başkan Öztürk’ün yanı sıra kulüp yöneticilerinden Metin İnan, Zeki Sarı, Mustafa İltekin, Lokman Demirtaş, İbrahim Pilavcı, Mücahid Vural, Yakup Yönten, Hakan Özcan ve Yasin Altay katıldı.

‘HEDEFİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEDİK’

Geride kalan sezonun değerlendirmesini yaparak sözlerine başlayan Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, sezon başında direkt şampiyonluğu hedefleyerek yola çıktıklarını, maddi ve manevi tüm imkanları seferber etmelerine rağmen bunu başaramadıklarını söyledi. 2.Lig hedefinden asla vazgeçmediklerini belirten Öztürk, Play-Off’tan şampiyon olarak çıkacaklarını söyledi.

 

 

‘6-7 MİLYON TL PARA HARCADIK’

2016-2017 sezonunda 6-7 Milyon TL harcadıklarını belirten Başkan Öztürk, ‘’Her yıl lig sonuna doğru klübümzde yaşanan maddi sıkıntılar sebebiyle takımımız 2.Lig’in kapısından döndü. Bu sene de aynı şeyin yaşanmaması için elimizden geleni yapacağız. Bu zamana dek 6-7 Milyon TL para harcadık. Bu parayı çöpe atmamak için kesenin ağzını açacağız’’dedi. Öte yandan Başkan Öztürk, şampiyonluk priminin ise 500 Bin TL olarak açıkladıklarını söyledi.

‘ŞANSIMIZ YÜZDE 1 DE OLSA ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

Basın mensuplarının ‘Diyarbekirspor ve Sakaryaspor gibi takımların yer aldığı Play-Off’ta şansınızı yüzde kaç olarak görüyorsunuz’ sorusunu yanıtlayan Başkan Öztürk, ‘’Şansımız yüzde 1 de olsa, yüzde 99 da olsa, biz şampiyon olacağız. Bu konuda en ufak şüphemiz yok. Teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. O sene bu sene olacak’’dedi.

 

 

‘3-0’LIK MAÇ KİMSEYİ ALDATMASIN’

Diyarbekirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Öztürk, ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta alınan 3-0’lık yenilginin kimseyi aldatmaması gerektiğini söyledi. Öztürk, ‘’O maç Diyarbekirspor takımı için bir kırılma maçıydı. Sezonun en iyi futbolunu bize karşı oynadılar. O gün biz de kötü günümüzde olunca ortaya böyle bir sonuç çıktı. Diyarbekirspor deplasmanından en kötü 1-1 ya da 2-2 gibi gollü beraberliklerle dönersek Darıca’da işi bitiririz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.