Şampiyonluk size çok yakıştı!

Spor 03.03.2019 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyonluk size çok yakıştı!

MARTISPOR AİLESİ ŞAMPİYONLUĞU MUHTEŞEM BİR GECEYLE KUTLADI

Herkese nasip olmaz, iki sezonda iki şampiyonluk… Destansı bir başarı elde ederek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Darıca temsilcisi Martıspor, şampiyonluğu muhteşem bir geceyle kutladı. Vites düşürmeye niyeti olmayan Martıspor, şimdiden gözünü Bölgesel Amatör Lig’e dikti. Bölgemizin lokomotif kulübü Darıca Gençlerbirliği’nde top koşturmuş Darıcalı eski futbolculardan kurulu yönetim kadrosu ile yola çıkan, Darıca’nın gelecek vaad eden yıldız adaylarının yer aldığı takım kadrosuyla kısa sürede büyük ses getiren Martıspor, şampiyonluğu Özdemir Düğün Salonu’nda kutladı. Geceye bir çok Darıcalı işadamı, siyasetçi ve spor adamı katılırken, futbolcu aileleri ve yakınları da şampiyonluk kutlamasına renk kattılar. SİYASİLER GECEYE KATILDI Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya da Martıspor’u şampiyonluk gecesinde yalnız bırakmadılar. Martıspor’un Derince’de şampiyonluğunu müjdeleyen Play-Off final maçını yerinde izleyen ve maçtan sonra takıma şampiyonluk primi açıklayan CHP’li aday Törk, gecede çarpıcı açıklamalar yaptı. TÖRK: MARTISPOR’U BAL’A ÇIKARACAĞIZ Belediye Başkanı olması halinde Darıca’yı spor kenti haline getireceğinin sözünü veren Törk, Darıca’nın tek profesyonel takımı, ağabey konumunda olan Darıca Gençlerbirliği’nin kurtuluşu için her şeyi yapacağını söyledi. Martıspor’un güçlü bir şekilde Darıca’nın takımı olduğunun altını çizen Törk, “Martıspor’u hedefi artık BAL ligi olacak. Biz bu takımı daha üst seviyeye çıkarma adına elimizden geleni yapacağız. Muhteşem bir başarı elde eden Martıspor ailesini bir kez daha yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı. BIYIK: NENEHATUN STADI MODERN BİR HALE GELECEK Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise tesisleşmenin önemine vurgu yaparak, Martıspor’un iç saha maçlarını oynadığı Nenehatun Stadı’nı modern bir hale getirerek Darıca’ya yakışan bir tesis yapacaklarını söyledi. Martıspor’un saygıyı hak eden bir başarı elde ettiğini belirten Bıyık, amatör kulüplerin her zaman yanında olarak, gençliğe sahip çıkacaklarını söyledi. Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya da Martıspor yönetimini ve futbolcularını tebrik ederek, başarıların devamının geleceğine inandığını söyledi.
MARTISPOR AİLESİ ŞAMPİYONLUĞU MUHTEŞEM BİR GECEYLE KUTLADI

Herkese nasip olmaz, iki sezonda iki şampiyonluk… Destansı bir başarı elde ederek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Darıca temsilcisi Martıspor, şampiyonluğu muhteşem bir geceyle kutladı. Vites düşürmeye niyeti olmayan Martıspor, şimdiden gözünü Bölgesel Amatör Lig’e dikti.

Bölgemizin lokomotif kulübü Darıca Gençlerbirliği’nde top koşturmuş Darıcalı eski futbolculardan kurulu yönetim kadrosu ile yola çıkan, Darıca’nın gelecek vaad eden yıldız adaylarının yer aldığı takım kadrosuyla kısa sürede büyük ses getiren Martıspor, şampiyonluğu Özdemir Düğün Salonu’nda kutladı. Geceye bir çok Darıcalı işadamı, siyasetçi ve spor adamı katılırken, futbolcu aileleri ve yakınları da şampiyonluk kutlamasına renk kattılar.

SİYASİLER GECEYE KATILDI

Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk ve Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya da Martıspor’u şampiyonluk gecesinde yalnız bırakmadılar. Martıspor’un Derince’de şampiyonluğunu müjdeleyen Play-Off final maçını yerinde izleyen ve maçtan sonra takıma şampiyonluk primi açıklayan CHP’li aday Törk, gecede çarpıcı açıklamalar yaptı.

TÖRK: MARTISPOR’U BAL’A ÇIKARACAĞIZ

Belediye Başkanı olması halinde Darıca’yı spor kenti haline getireceğinin sözünü veren Törk, Darıca’nın tek profesyonel takımı, ağabey konumunda olan Darıca Gençlerbirliği’nin kurtuluşu için her şeyi yapacağını söyledi. Martıspor’un güçlü bir şekilde Darıca’nın takımı olduğunun altını çizen Törk, “Martıspor’u hedefi artık BAL ligi olacak. Biz bu takımı daha üst seviyeye çıkarma adına elimizden geleni yapacağız. Muhteşem bir başarı elde eden Martıspor ailesini bir kez daha yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

BIYIK: NENEHATUN STADI MODERN BİR HALE GELECEK

Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise tesisleşmenin önemine vurgu yaparak, Martıspor’un iç saha maçlarını oynadığı Nenehatun Stadı’nı modern bir hale getirerek Darıca’ya yakışan bir tesis yapacaklarını söyledi. Martıspor’un saygıyı hak eden bir başarı elde ettiğini belirten Bıyık, amatör kulüplerin her zaman yanında olarak, gençliğe sahip çıkacaklarını söyledi. Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya da Martıspor yönetimini ve futbolcularını tebrik ederek, başarıların devamının geleceğine inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.