19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şampiyonun kupasını kucakladı

Spor 23.04.2018 - 17:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şampiyonun kupasını kucakladı

2.Küme H Grubu’nda geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Çayırova Menderes Gençlikspor, Darıca Marmara Osmangazi ile oynadığı sezonun son maçında kupasına kavuştu. Kırmızı-Beyazlı oyuncuların sevinci görülmeye değerdi.

  Federe olduktan sonra 2.Küme’deki yerini alan ve ilk sezonunda şampiyon olarak tüm dikkatleri üstüne çeken Çayırova Menderes Gençlikspor, Darıca Marmara Osmangazi ile oynadığı maçta kupasına kavuştu. Geçen hafta şampiyon olarak 1.Küme’ye ‘merhaba’ diyen kırmızı-beyazlılar 12-0’lık galibiyetin rövanşında kendini sıkmazken, Nenehatun Stadı’ndaki karşılaşma karşılıklı atılan goller sonucunda 3-3 berabere sona erdi. Çayırova ekibini taraftarı yalnız bırakmazken, kırmızı-beyazlı oyuncular maçtan sonra ilk kupasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.  KUPAYI ÇETİNKAYA VERDİ  Çayırova Menderes Gençlikspor şampiyonluk kupasını Darıca Marmara Osmangazi Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) üyesi Mehmet Çetinkaya’nın elinden aldı. Çetinkaya, Çayırovalı oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, kırmızı-beyazlılar şampiyonluk kupası ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 
2.Küme H Grubu’nda geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Çayırova Menderes Gençlikspor, Darıca Marmara Osmangazi ile oynadığı sezonun son maçında kupasına kavuştu. Kırmızı-Beyazlı oyuncuların sevinci görülmeye değerdi.

 

Federe olduktan sonra 2.Küme’deki yerini alan ve ilk sezonunda şampiyon olarak tüm dikkatleri üstüne çeken Çayırova Menderes Gençlikspor, Darıca Marmara Osmangazi ile oynadığı maçta kupasına kavuştu. Geçen hafta şampiyon olarak 1.Küme’ye ‘merhaba’ diyen kırmızı-beyazlılar 12-0’lık galibiyetin rövanşında kendini sıkmazken, Nenehatun Stadı’ndaki karşılaşma karşılıklı atılan goller sonucunda 3-3 berabere sona erdi. Çayırova ekibini taraftarı yalnız bırakmazken, kırmızı-beyazlı oyuncular maçtan sonra ilk kupasına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. 

KUPAYI ÇETİNKAYA VERDİ 

Çayırova Menderes Gençlikspor şampiyonluk kupasını Darıca Marmara Osmangazi Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) üyesi Mehmet Çetinkaya’nın elinden aldı. Çetinkaya, Çayırovalı oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını dilerken, kırmızı-beyazlılar şampiyonluk kupası ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.