19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ŞAMPİYONUN OĞLU Darıca'da SÜNNET OLDU

Spor 01.08.2017 - 23:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ŞAMPİYONUN OĞLU Darıca'da SÜNNET OLDU

Dünya Şampiyonu sporcumuz, Gebze'nin gurur duyduğu isimlerden birisi olan Serkan Yağcı'nın oğlu Kayra önceki gün Basın İlan Kurumu'nda ki muhteşem bir düğün töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Sabriye-Serkan Yağcı çiftinin biricik oğulları Kayra'nın sünnet törenine,  GebzeBelediye Başkanı  Adnan Köşker,  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak,  Darıca Emniyet Müdürü  Hasan Aydoğan,  AK Parti  Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Karate Milli Takımlar Menejeri Hikmet Şaha,  Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı  Mustafa Canbey ve Genel Koordinatörü  Mehmet Çelik ve çiftin  Rusya'dan iş adamı dostları  Mehmet Aksoy'da bu özel günde Yağcı Ailesi ile birlikte oldu. Ayrıca eski Olimpiyat Şampiyonu Güreşçimiz  CumhurbaşkanıBaşdanışmanlarından  Hamza Yerlikaya'da telgraf ile Kayra'yı tebrik etti. YAĞCI'NIN HEDEFİ OLİMPİYATLAR Karate sporuna damgasını vuran,  Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları yaşayan  Gebze'nin gurur isimlerinden Serkan Yağcı'nın oğlu erkekliğe ilk adımını attı.  Basın İlan Kurumu Tatil Köyü'nde ki düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Dünya ve  Avrupa Şampiyonluklarının ardından, Karate Sporunun Olimpik Spor kabul edilmesi ile yeni hedefi Ülkemiz'e Olimpiyat Şampiyonluğu getirmek olan Serkan Yağcı, Kayra'nın düğün töreni ile farklı bir heyecanı yaşadı. KAYRA KEYFİNE BAKTI Bayramoğlu'nda bulunan  Basın İlan Kurumu'nda ki düğün töreninde, erkekliğine ilk adımını atan Sabriye-Serkan Yağcı çiftinin oğulları Kayra, düğün töreni boyunca, kendi keyfine baktı. Tabletini elinden düşürmeyen Kayra, davetlilerin masalarını gezip hatıra resmi çektirmeyi de ihmal etmedi. Mutlulukları gözlerinden okunan Yağcı Çifti de tüm konuklarla tek tek ilgilenerek, gecenin kusursuz geçmesi için uğraş verdiler. HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ Şampiyon sporcumuz Serkan Yağcı, Kayra'nın düğün törenini şampiyona yakışır şekilde yaptı. Her ayrıntının düşünüldüğü düğün töreninde, karşılama ekibinden, fotoğrafçısına, sanatçı ve bar oyunlarına kadar her detay ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Davetlilerin gönüllerince eğlendiği sünnet düğünü geç saatlere kadar devam etti. Babası gibi bir şampiyon olması beklenen Kayra'yı tebrik ediyor, Kulis Haber Gazetesi olarak, Gebzeses Gazatesi ve Sportek Dergisi yayın grubu olarakYağcı Ailesi'ne Kayra'nın damatlığını da kutlamasını Allah'tan nasip etmesini diliyoruz.
Dünya Şampiyonu sporcumuz, Gebze'nin gurur duyduğu isimlerden birisi olan Serkan Yağcı'nın oğlu Kayra önceki gün Basın İlan Kurumu'nda ki muhteşem bir düğün töreni ile erkekliğe ilk adımını attı.

Sabriye-Serkan Yağcı çiftinin biricik oğulları Kayra'nın sünnet törenine,  GebzeBelediye Başkanı  Adnan Köşker,  Darıca Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak,  Darıca Emniyet Müdürü  Hasan Aydoğan,  AK Parti  Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Karate Milli Takımlar Menejeri Hikmet Şaha,  Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı  Mustafa Canbey ve Genel Koordinatörü  Mehmet Çelik ve çiftin  Rusya'dan iş adamı dostları  Mehmet Aksoy'da bu özel günde Yağcı Ailesi ile birlikte oldu. Ayrıca eski Olimpiyat Şampiyonu Güreşçimiz  CumhurbaşkanıBaşdanışmanlarından  Hamza Yerlikaya'da telgraf ile Kayra'yı tebrik etti.

YAĞCI'NIN HEDEFİ OLİMPİYATLAR

Karate sporuna damgasını vuran,  Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları yaşayan  Gebze'nin gurur isimlerinden Serkan Yağcı'nın oğlu erkekliğe ilk adımını attı.  Basın İlan Kurumu Tatil Köyü'nde ki düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı. Dünya ve  Avrupa Şampiyonluklarının ardından, Karate Sporunun Olimpik Spor kabul edilmesi ile yeni hedefi Ülkemiz'e Olimpiyat Şampiyonluğu getirmek olan Serkan Yağcı, Kayra'nın düğün töreni ile farklı bir heyecanı yaşadı.

KAYRA KEYFİNE BAKTI

Bayramoğlu'nda bulunan  Basın İlan Kurumu'nda ki düğün töreninde, erkekliğine ilk adımını atan Sabriye-Serkan Yağcı çiftinin oğulları Kayra, düğün töreni boyunca, kendi keyfine baktı. Tabletini elinden düşürmeyen Kayra, davetlilerin masalarını gezip hatıra resmi çektirmeyi de ihmal etmedi. Mutlulukları gözlerinden okunan Yağcı Çifti de tüm konuklarla tek tek ilgilenerek, gecenin kusursuz geçmesi için uğraş verdiler.

HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ

Şampiyon sporcumuz Serkan Yağcı, Kayra'nın düğün törenini şampiyona yakışır şekilde yaptı. Her ayrıntının düşünüldüğü düğün töreninde, karşılama ekibinden, fotoğrafçısına, sanatçı ve bar oyunlarına kadar her detay ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Davetlilerin gönüllerince eğlendiği sünnet düğünü geç saatlere kadar devam etti. Babası gibi bir şampiyon olması beklenen Kayra'yı tebrik ediyor, Kulis Haber Gazetesi olarak, Gebzeses Gazatesi ve Sportek Dergisi yayın grubu olarakYağcı Ailesi'ne Kayra'nın damatlığını da kutlamasını Allah'tan nasip etmesini diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.