Samsunlu Gençler Şehitleri Anıyor

Gebze 13.03.2018 - 21:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Samsunlu Gençler Şehitleri Anıyor

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebeti ile şehitleri anma programı düzenleyecek.

Düzenlenecek programa tüm vatandaşları davet eden Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Emre Töngel, “Çanakkale zaferi ve 3 Kasım 1914 – 18 Mart 1915 tarihleri arasında Çanakkale Boğazı’nda cereyan eden bir seri deniz savaşlarıyla Gelibolu yarımadasında 25 Nisan 1915-8/9 Ocak 1916 tarihleri arasında yapılan kara savaşları, Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır. Çanakkale Boğazı'nda büyük bir zafere imza atan kahraman şehitlerimiz, zaferin ilan edildiği 18 Mart vesilesi ile Samsunlu gençler olarak biz de anma programı düzenleyeceğiz. GENÇLERE DESTEK VERİYORUZ 16 Mart Cuma günü saat 19.30’da Gebze Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz anma programına tüm vatandaşlarımız davet ediyoruz.” dedi. Gençlerin bütün projelerine destek verdiğini belirten Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, “Gençlerimiz 18 Mart dolayısı ile bir anma programı düzenlemek istedi. Ben dernek başkanı olarak gençlerden gelen bütün fikir ve projelere açığım. Her zaman desteklemeye devam edeceğim. 18 Mart vesilesi ile gençlerimizin düzenlediği anma programına tüm vatandaşlarımız davet ediyoruz.” diye konuştu.
Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Zaferi münasebeti ile şehitleri anma programı düzenleyecek.

Düzenlenecek programa tüm vatandaşları davet eden Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Gençlik Kolları Başkanı Emre Töngel, “Çanakkale zaferi ve 3 Kasım 1914 – 18 Mart 1915 tarihleri arasında Çanakkale Boğazı’nda cereyan eden bir seri deniz savaşlarıyla Gelibolu yarımadasında 25 Nisan 1915-8/9 Ocak 1916 tarihleri arasında yapılan kara savaşları, Türk tarihinin en şerefli sayfalarını dolduran birer zafer destanıdır. Çanakkale Boğazı'nda büyük bir zafere imza atan kahraman şehitlerimiz, zaferin ilan edildiği 18 Mart vesilesi ile Samsunlu gençler olarak biz de anma programı düzenleyeceğiz.

GENÇLERE DESTEK VERİYORUZ

16 Mart Cuma günü saat 19.30’da Gebze Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz anma programına tüm vatandaşlarımız davet ediyoruz.” dedi. Gençlerin bütün projelerine destek verdiğini belirten Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Şakir Töngel, “Gençlerimiz 18 Mart dolayısı ile bir anma programı düzenlemek istedi. Ben dernek başkanı olarak gençlerden gelen bütün fikir ve projelere açığım. Her zaman desteklemeye devam edeceğim. 18 Mart vesilesi ile gençlerimizin düzenlediği anma programına tüm vatandaşlarımız davet ediyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.