Samsunlu Kadınlar Bir Araya Geldi

Gebze 04.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Samsunlu Kadınlar Bir Araya Geldi

Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Toplantıya Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan ve yönetimi ile Samsunlu kadınlar katıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan, “Sevgiyle, heyecanla, ilk olmanın gururuyla çıktığımız bu yolda, Gebze Samsunlular Derneği Kadın kolları olarak bu toplantıyı düzenledik. Kısa zamanda Gebze’de güzel işlere imza atarak sesimizi duyurduk. Bu güzel işlerde bizlere destek olan Dernek başkanımız Şakir Töngel’e teşekkür ederiz.     FARK YARATIYORUZ Kadınlar olarak dernek binamızda spor faaliyetleri düzenliyor, kadınlarımızı sosyalleştiriyoruz. ‘Evden Okula Haydi Anneler Spora’ projesi kapsamında düzenlenen yürüyüşlere katılım sağlayarak farkındalık yaratıyoruz. Yine dernek binamızda hastaneler ile yaptığımız iş birlikleri doğrultusunda kadınlarımıza yönelik seminerler vererek kadınlarımızın bilinçlenmesini sağlıyoruz. ‘Kadın değişirse dünya değişir’ fikrinden yola çıkarak kadınlarımızı bilinçlendirmeye ve projelerimize devam edeceğiz. Hepinize burada olduğunuz bize destek olduğunuz teşekkür ederim.” dedi.    
Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

Toplantıya Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan ve yönetimi ile Samsunlu kadınlar katıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan Gebze Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Zeliha Şevval Abukan, “Sevgiyle, heyecanla, ilk olmanın gururuyla çıktığımız bu yolda, Gebze Samsunlular Derneği Kadın kolları olarak bu toplantıyı düzenledik. Kısa zamanda Gebze’de güzel işlere imza atarak sesimizi duyurduk. Bu güzel işlerde bizlere destek olan Dernek başkanımız Şakir Töngel’e teşekkür ederiz.

 

 

FARK YARATIYORUZ

Kadınlar olarak dernek binamızda spor faaliyetleri düzenliyor, kadınlarımızı sosyalleştiriyoruz. ‘Evden Okula Haydi Anneler Spora’ projesi kapsamında düzenlenen yürüyüşlere katılım sağlayarak farkındalık yaratıyoruz. Yine dernek binamızda hastaneler ile yaptığımız iş birlikleri doğrultusunda kadınlarımıza yönelik seminerler vererek kadınlarımızın bilinçlenmesini sağlıyoruz. ‘Kadın değişirse dünya değişir’ fikrinden yola çıkarak kadınlarımızı bilinçlendirmeye ve projelerimize devam edeceğiz. Hepinize burada olduğunuz bize destek olduğunuz teşekkür ederim.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.